PILDID ⟩ Kethi Uibomägi sattus Saksamaal sõbrannadega autoavariisse, abi saadi vanalt «telekangelaselt»

Elu24
Copy
Telenägu ja muusik Kethi Uibomägi.
Telenägu ja muusik Kethi Uibomägi. Foto: Erakogu

Telenägu ja muusik Kethi Uibomägi seikleb hetkel sõbrannadega Saksamaal. Teisipäeva õhtul sattusid eestlannad oma matkaautoga aga autoavariisse. 

Ubimägi seikleb hetkel koos ajakirjaniku Eeva Esse ja kunagise telenäo Carola Madisega Saksamaal. Teisipäeva õhtul teatas Uibomägi enda Instagrami-lugudes, et nad sattusid naistega autoavariisse.

«Lihtsalt üks teine auto sooritas parempööret ja lihtsalt sõitis meile täie litiga sisse. Okei, meil on nagu peegel kõik puruks,» teatas telenägu oma fännidele. «Ja nüüd me siin mässame, mingid kindlustused, mingid kõned, ohukolmnurgad, siis mingid vestid,» kirjeldas Uibomägi naiste olukorda vahetult pärast avariid.

Telenägu Kethi Uibomägi jagas teisipäeval sotsiaalmeedias, et ta sattus koos sõbrannadega Saksamaal autoavariisse.
Telenägu Kethi Uibomägi jagas teisipäeval sotsiaalmeedias, et ta sattus koos sõbrannadega Saksamaal autoavariisse. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kethiuibomagi

Instagrami-lugudes on näha ka katkist peeglit, mis asub juhipoolsel küljel.

Pärast autoavariid läksid sõbrannad veiniistandusse närve rahustama. «Me oleme elus ja terved, kõik on hästi,» kinnitas Uibomägi sotsiaalmeedias ja ütles, et muretsemiseks pole põhjust.

Avariis sai kahjustada matkaauto tahavaatepeegel.
Avariis sai kahjustada matkaauto tahavaatepeegel. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kethiuibomagi
Avariis sai kahjustada matkaauto tahavaatepeegel.
Avariis sai kahjustada matkaauto tahavaatepeegel. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @kethiuibomagi

«Pidevalt katkeva levi tõttu ei ole Carola Madis saanud veel kindlustusega suhelda, aga me loodame esimesel võimalusel lahenduse leida,» rääkis Uibomägi Elu24-le autoavariile järgnenud päeval.

Uibomägi kinnitas, et nad on ise terved: «Aga liikumine katkise autoga on raskendatud. Meil tuleb sellega veel läbida sadu kilomeetreid.»

Ajakirjanik Eeva Esse pärast avariid «olukorda klattimas».
Ajakirjanik Eeva Esse pärast avariid «olukorda klattimas». Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @eevaesse

Eestlannad jätkavad aga vaatamata avariile oma projekti, mille pärast nad Saksamaale sõitsid. «The show must go on!» («Sõu peab jätkuma!» - toim) teatas Uibomägi positiivselt. 

Järgmisel päeval oli matkaauto vilksamisi näha ka Carola Madise sotsiaalmeedia postituses. Selles oli näha, et naised on tänaseks abi saanud ühelt tuntud «telekangelaselt».

Eestlannad võtsid pärast avariid appi teibi, mis on oma nime saanud tuntud seriaalikangelaselt.
Eestlannad võtsid pärast avariid appi teibi, mis on oma nime saanud tuntud seriaalikangelaselt. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @carolamadis

«Teipisime purunenud peegli ja juhtmed MacGyveri teibiga kinni,» kinnitas Uibomägi aga täpsustas, et klaas ise on kildudeks purunenud. MacGyver teibiks kutsutakse muidugi halli niiskuskindlat teipi, mis on saanud oma nime populaarselt telesarjalt «MacGyver», kus nimitegelane antud teipi igasuguste probleemide ja missioonide lahendamisel kasutas.

Lõpetuseks tänas Uibomägi heasoovlike inimesi, kes on pärast juhtunut eestlannadele kirjutanud ning nende tegemistele kaasa elanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles