Memmepojad on head sõbrad, kuid kehvad abikaasad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üksikud inimesed loodavad tärkavalt armastuselt palju. Nad panustavad tõelisele intiimsusele, püsivale seltsile ja üksinduse lõpule. Paraku kummitab aga liigagi paljusid suhteid see, et täiskasvanud mees ei ole suutnud oma emast lahti lasta.

Suhe on hukule määratud, kui mees sõltub liiga tugevasti oma emast, kirjutas Psychology Today. Olgu selleks raha, heakskiit või emotsionaalne tugi, mida mees vajab – lõpuks tuleb ämm suhtes mehe ja naise vahele ning naisel tekib vastumeelsus nii mehe kui ta ema vastu.

On märke, mis viitavad, et mees, kellega suhtled, võib olla memmepoeg:

  • Sa ei tohi ta ema kohta öelda midagigi vähegi negatiivset.
  • Tema ema ei tee midagi valesti.
  • Ta ei suuda oma emale «ei» öelda.
  • Ta võib sinuga vabalt tülli minna, kuid oma emaga väldib ta lahkhelisid iga hinna eest.
  • Sa tunned, et kui sinu ja mehe ema vahel oleks konflikt, kaitseks ta pigem oma ema.

Kui oled vallaline, siis otsi hoiatavaid märke. Kui teie suhe on värske, siis pead endalt küsima, kas emas kinni olemine saab sulle takistuseks või ei. Ka mehega pead vestlema, et ta mõistaks – nüüd peab ta sind esikohale tõstma.

Kui aga su suhe on juba kaugele arenenud ja tunned vastumeelt nii mehe kui ämma vastu, siis harjuta end mõttega, et olukord ilmselt ei muutugi ja ära võta seda isiklikult. Fakt, et mees on memmepoeg, ei tähenda, et suhte peaks lõpetama. See tähendab vaid, et ta on piirangutega mees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles