Rammstein seljatas kohtus Soome rokkarid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rammstein Saku Suurhallis. Pildil laulja Till Lindemann.
Rammstein Saku Suurhallis. Pildil laulja Till Lindemann. Foto: Jelena Rudi

Rammsteini laulja Till Lindemann pistis piike Soome rokkaritega Apocalypticast, süüdistades neid kaubamärgi õiguste rikkumises.

Saksa rokkar tegi kaasa Apocalyptica 2007. aasta albumil, millele hiljem lisatud info kohaselt võis välja lugeda, et plaadi valmimisse andis oma panuse kogu Rammsteini koosseis, mis tegelikult oli eksitav, vahendab Contactmusic.

Süüasja arutati Saksamaa piirkondlikus kohtus eelmisel kuul ning leiti, et kaubamärgi õigusi on rikutud ning Apocalyptical tuleb selle eest maksta kahjutasu summas 57 000 dollarit.

Rammsteini muusikat saavad Eesti fännid nautida elavas esituses juba järgmise kuu algul. Bänd astub 7. veebruaril üles täiesti uue showga Riias, mis on pühendatud nende parimate lugude kogumiku «Made In Germany 1995 – 2011» ilmumisele. Kontserdi raames esitatakse hitte läbi aegade.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles