UUS SUPERGRUPP ⟩ Estoni Kohver ja reket teevad koos noore produtsendiga bändi

Elu24
Copy
nublu kontsert Noblessneri valukojas. Reket.
nublu kontsert Noblessneri valukojas. Reket. Foto: Rauno Liivand

Sotsiaalmeedias on levimas salapärased klõpsud, millel räpipundist 5MIINUST tuntud Estoni Kohver ja reket poseerivad verinoore produtsendi boipepperoniga. Kuigi meeste postitused pole palju infot andnud, siis Elu24-le teadaolevalt on tegemist uue muusikalise supergrupiga.

«Meil on Estoni Kohvri ja boipepperoniga selline poistebänd ka, mis on väga tore projekt,» rääkis reket mõni aeg tagasi Elu24-le antud intervjuus. «Meil on tegelikult iga nädal stuudioaeg, kus me käime nokitsemas. Võib-olla pean ma oma pseudonüümi ära vahetama, et saaks veidi vabamalt neid sõnu kirjutada, aga igatahes tore on, kui keegi draivib veel ja ei pea lihtsalt enda ning ainult iseenda graafikuga arvestama. Seal teised ka tahavad ja pushivad, et ise olla paremad ja kirjutada paremini. Eks näis siis, millal need laulud kunagi tulema hakkavad, aga seda projekti on väga tore teha. Endal on põnev, et lõpuks on laual lihtsalt muusika – keegi ei kirjuta enam enda elukogemustest – su elus ei juhtu nii palju, et sa ainult sellest kirjutad laule. Have fun with it

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by jaan imelik (@kohvefe) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by R E K E T (@reket) on

boipepperoni on kohaliku SoundCloudi skene üks tuntumaid produtsente, kelle käe all on valminud ka villemdrillemi esimesed hitid «Fanta» ja «mäng». Hiljuti andis noormees välja loo nimega «missahuiad».

boipepperoni
boipepperoni Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles