VIDEO New Yorgi restoraniomanik põletas laua, mille taga meeldis Jeffrey Epsteinil ja Harvey Weinsteinil istuda

Inna-Katrin Hein
Copy
Restoran. Pilt on illustreeriv
Restoran. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Ameerika Ühendriikides New Yorgi osariigis Southamptonis asuva restorani 75 Main omanik põletas laua, mis oli pedofiil Jeffrey Epsteini ja vägistaja Harvey Weinsteini lemmiklaud.

39-aastase omaniku Zach Erdemi sõnul tahtis ta oma restorani ajaloost kustutada Epsteini ja Weinsteini nime, teatab cnn.com.

Alaealisi tüdrukuid seksuaalselt ärakasutanud ärimees Epstein võeti kinni 2019. aasta juulis ja 10. augustil 2019 tegi ta New Yorgi vanglas enesetapu.

Jeffrey Epstein 2019. aasta politseifotol
Jeffrey Epstein 2019. aasta politseifotol Foto: Capital Pictures/MediaPunch/PLF/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Kohus määras selle aasta 23. märtsil Hollywoodi endisele produtsendile Weinsteinile naiste vägistamise ja seksile sundimise eest pikaajalise vangistuse.

Harvey Weinstein 6. jaanuaril 2020 New Yorgi kohtus
Harvey Weinstein 6. jaanuaril 2020 New Yorgi kohtus Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Restorani 75 Main omaniku Erdemi sõnul meeldis mõlemale kurikuulsale mehele einestada tema restoranis lauas number 1.

«Leidsin, et oma restorani seotusest Jeffrey Epsteini ja Harvey Weinsteiniga aitab vabaneda see, kui ma laua ära lõhun ja põletan. Ma ei vaja oma söögikohale häbiplekki. Seega võtsin haamri ja kanistri bensiiniga ning põletasin lõhutud laua ära. Need inimesed on minu jaoks nüüd olematud,» sõnas Erdem.

Laua põletamine toimus restorani juures ning seda olid jälgimas teenindajad ja kohalikud elanikud, kes hüüdsid: «Põle, Epstein, põle!»

Erdem lisas, et laua põletamisega sai ta halvast energiast lahti ning edastas sõnumi, et naiste ahistajad ja vägistajad ei ole tema restoranis oodatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles