VIDEO ⟩ Vene suunamudija abiellus oma 15 aastat noorema kasupojaga, kelle isast lahutas

Elu24
Copy
Venemaalt pärit instastaar Marina Balmasheva oma 20-aastase kallimaga, kes oli kunagi tema kasupoeg.
Venemaalt pärit instastaar Marina Balmasheva oma 20-aastase kallimaga, kes oli kunagi tema kasupoeg. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @marina_balmasheva

Skandaalne vene instakuulsus pani leivad ühte kappi noormehega, kelle sisuliselt üles kasvatas, kirjutab LadBible. Paar tegi selle aasta alguses teatavaks, et ootab last.

Vene suunamudija Marina Balmasheva jagas viimast uudist väga skandaalsest saagast. Nimelt abiellus ta viimaks oma senise kasupojaga, kelle last naine praegu ootab.

Videos paneb paar end Krasnodari krai perekonnaametis ametlikult kirja. Samuti võisid Marina 469 000 jälgijat näha pilte temast ja peiust väga pidulikus pulmariietuses.

Naine lahutas praegu 20-aastase Vladimiri isast Alekseist pärast üle 10-aastast kooselu. Endisest kasupojast on ta 15 aastat vanem.

Skandaalne meenutus
Skandaalne meenutus Foto: Marina Balmasheva

Nad ei oleks selle vanusevahega isegi kuigi erakordne paar. Samas on Marina jaganud skandaalseid meenutusi koos oldud ajast, mil Vladimir oli alles äsja kooliga alustanud poisipõnn.

Kooselu registreerimine oli aga üsna ebatseremoniaalne. «Sõitsime perekonnaametisse, mul polnud isegi kammi kaasas,» meenutas 35-aastane Marina. «Sõrmused olid autos. Väga hea tuju oli, kuigi veidi piinlik ka.»

Ilmselgelt ei räägi kumbki enam peiu 45-aastase isaga. «Arvan, et talle ei meeldi see, mida me teeme,» tunnistas Marina. Lapseootel noorpaar plaanib enda sõnul suuremasse linna ära kolida.

Enne lahkuminekut adopteeris Marina aga veel neli last. Neist noorimal on koguni Downi sündroom. Nende hooldusõiguse sai Aleksei. Suunamudija ootab nüüd aga uue abikaasa poega, avaldati 11. juulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles