ON MIDA OODATA ⟩ nublu ja Curly Strings annavad augustis Pärnus ainulaadse ühiskontserdi

Elu24
Copy
nublu ja Curly Strings astuvad esmakordselt koos samal ajal samale lavale.
nublu ja Curly Strings astuvad esmakordselt koos samal ajal samale lavale. Foto: Ako Lehemets

SUME Festival esitleb 7. ja 8. augustil Pärnus, Villa Ammende aias kaht kontsertõhtut, kus saab muuhulgas ainulaadse muusikaelamuse sellest, kuidas nublu astub lavale koos Curly Stringsiga. Lisaks annab üle kahe aasta esimese kontserdi NOËP.

Räppar nublu astub reedel, 7. augustil esmakordselt üles akustilise kontsertkavaga, kus teeb erikülalisena kaasa ka Curly Strings.

Kontserdinädalavahetuse lõpetab laupäeval NOËPi ülesastumine elektroonilistel radadel. 

Mõlemad kontsertõhtud saavad nii publiku kui muusikute jaoks erilised olema. Räppar nublule on see esimene kontsert, kus tema looming tuleb esitamisele akustilises võtmes. Samuti pole muusik varem pop-folki viljeleva Curly Stringsiga, kes on õhtu külalisesineja, lava jaganud.

NOËPi jaoks on eelolev kontsert Pärnus esimene pärast kahe aasta pikkust pausi.

Augusti alguses toimuvad kontsertõhtud on järg juulikuus Käsmus toimunud SUME Suvekontsertidele, kus astusid üles Ewert and The Two Dragons ja samuti NOËP. Kontserdid on ellu kutsutud järgmisesse aastasse edasi lükkunud SUME Festivali poolt eesmärgiga tuua lavalaudadele nii festivalil esinevad artistid kui teised kohalikud muusikud.

SUME Suvekontserdid toimuvad 7. ja 8. augustil Pärnus, Villa Ammende aias (Mere puiestee 7, Pärnu). Piletid alates hinnaga 15 € on saadaval Ticketeris ja Piletilevis. Lisainfo leiab Facebookist.

Kontserdid toimuvad vastavalt Vabariigi Valitsuse poolt seatud piirangutele. Korraldajad panevad südamele, et kui oled haige, siis palun püsi kodus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles