TULEB TAAS? ⟩ «Vanamehe filmi» stsenarist Mikk Mägi: küpšetame šiin laštega jah miškit

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
"Vanamehe film" stsenaristid ning režissöörid Oskar Lehemaa ja Mikk Mägi.
"Vanamehe film" stsenaristid ning režissöörid Oskar Lehemaa ja Mikk Mägi. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Vähe on noori, kes ei tea filmi vanamehest ja tema lapselastest. Toimetusse laekus kiri, mille põhjal võib arvata, et tõesti on animatsioonistuudio Birds of Paradise tegijad toimetamas uue vanamehe filmi kallal.

Elu24 toimetusele laekus juuni viimasel päeval vihje, et animatsioonistuudio Birds of Paradise tegijad on toimetamas uue vanamehe filmi kallal. 

Nimelt oli vanamehe tegelaskuju Instagrami kontole postitatud pildi alla jäetud kommentaar, mis uuris uue filmi ilmumise kohta. Filmitegijad vastasid küsimuse peale: «Lumega kooš võib tullja.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ešitašin ka kavandi konkuršile

A post shared by Vanamehe Multikas (@vanamehe.multikas) on

Võtsime võimaliku talvise järjefilmi kinnituseks ühendust «Vanamehe filmi» stsenaristi Mikk Mägiga. «Küpšetame šiin laštega jah miškit,» vastas Mägi salapäraselt. Mägi saatis ka plakati, mis võib vihjata tulevase järjefilmi pealkirjale: «Vanamehe Film II: Mäluaugud Tondikakul. Kogupere jõulušeikluš varšti tulekul».

Plakatil on lisaks tuntud Vanamehe tegelastele ka lauljatar Liis Lemsalu, kes teatavasti mängis filmis «Eia jõulud Tondikakul». Kuna Mägi poolt saadetud plakat on viimasele hämmastavalt sarnane, ei ole täpselt aru saada, kas filmitegija viskab nalja või teeb lauljatar uues vanamehe filmis kaasa.

Hetkel pole Birds of Paradise filmi kohta ühtegi ametlikku teadet avalikustatud, kuid ajalugu on näidanud, et kui vanameeš midagi teeb, ei jäta ta seda ainult enda teada.

Vanamehe filmile vändatakse järge, mis linastub tõenäoliselt talvel.
Vanamehe filmile vändatakse järge, mis linastub tõenäoliselt talvel. Foto: Birds of paradise

Animafilm «Vanamehe film» linastus 2019. aastal. Filmi režissöörideks ja stsenaristideks on Mikk Mägi ja Oskar Lehemaa. Filmile andsid hääled mitmed Eestis tuntud inimesed, teiste seas ka Märt Avandi, Jaagup Kreem ja Jan Uuspõld.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles