VIDEO ⟩ Brasiilia kristliku erakonna poliitik jäi videokoosoleku ajal vahele kummalise tembuga

Elu24
Copy
Brasiilia poliitik jäi vahele püksikute nuusutamisega.
Brasiilia poliitik jäi vahele püksikute nuusutamisega. Foto: Kaader videost

Koroonakarantiin on paljudele õpetanud, et videokõne ajal tuleb olla eriti ettevaatlik, et midagi sobimatut kaamera ette ei jääks. Paistab, et vähemalt üks Brasiilia poliitik seda siiani selgeks pole saanud.

Avalikkuse ette jõudis video, milles Brasiilia poliitikute videokoosoleku ajal juhtus üks eriskummaline seik. Ootamatult tõmbas volikogu liige Ditinho do Asilo välja paari naiste aluspesu ning nuusutas seda.

Poliitik, kes kuulub kohalikku sotsiaalkristlikku erakonda, tuli hiljem välja väitega, et püksikute nuusutamine polnud muud kui nali.

Asilo väitel lülitas ta kohtumise ajal mikrofoni välja ning käis ukse peal pakki vastu võtmas. Punane aluspesu oli humoorikas kingitus sõbralt, väitis mees.

«See oli õnnetu juhus, mille põhjustas minu kogenematus selle tehnoloogiaga,» selgitas poliitik, kes arvas, et mikrofoni väljalülitamine paneb kinni ka kaamera.

«Ma kandsin roosat särki ja mu sõber saatis naljana need püksikud,» vabandas Asilo ennast välja. Tema sõnul oli tegemist söödavate alukatega, mida saab sekspoodidest osta. «Sellepärast ma seda nuusutasingi. Mul on perekond,» selgitas poliitik.

Tegemist oli Bragança Paulista linnavolikogu kohtumisega, mille käigus arutati puuraiet. Siiani pole teada, kas poliitikut iseäraliku intsidendi eest ka karistatakse.

Vaata videost, mis täpselt juhtus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles