LUUBI ALL ⟩ «Teneti» pildile peideti üks eestlastele tuttav humoorikas detail

Elu24
Copy
Foto: Capital Pictures / Scanpix

Christopher Nolani suurfilmi «Tenet» esilinastuse lähenedes kerkib ka linateost ümbritsev saladuskate. Sotsiaalmeedias levib kulutulena foto Robert Pattinsonist, millel peidus ka eestlaste jaoks üks vahva detail.

Pingsalt oodatud hirmkalli spioonipõneviku võtted toimusid seitsmes erinevas riigis, seal hulgas ka Tallinnas – peamiselt Linnahallis ja Lasnamäel. Just viimse taustal poseerib ka filmi üht peategelast kehastav näitleja Robert Pattinson, kelle selja taha on üks naljahammas ära peitnud humoorika detaili.

Christopher Nolani lavastatud «Tenet» on rahvusvahelisest luurest jutustav eepiline märulifilm. Nolani lavastatud film põhineb tema enda stsenaariumil, ta kasutab loo ekraanidele toomiseks IMAXi ja 70 mm filmi kooslust. Filmis astuvad üles John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ja Kenneth Branagh.

«Teneti» produtsendid on Emma Thomas ja Christopher Nolan. Tegevprodutsent on Thomas Hayslip. Nolani loomingulisesse meeskonda kuuluvad operaator Hoyte van Hoytema, kunstnik Nathan Crowley, monteerija Jennifer Lame, kostüümikunstnik Jeffrey Kurland, visuaalefektide looja Andrew Jackson ja eriefektide looja Scott Fisher. Muusika autor on Ludwig Göransson.

Filmi ilmumine on juba kaks korda edasi lükatud – uueks kuupäevaks seati sel nädalal 12. august.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles