KLÕPS ⟩ Getter Jaani jagas tütrega siirast pilti, mis ütleb rohkem kui tuhat sõna

Elu24
Copy
Lauljatar Getter Jaani
Lauljatar Getter Jaani Foto: Mihkel Maripuu

Laulja Getter Jaani (27) jagas oma fännidega sotsiaalmeedias ilusat hetke pärast esinemist heategevuslikul kontserdil «Laulud sõdurile». Postituse kommentaarides tõdes üks fänn, et pilt räägib enda eest ning sellele pole pealkirja vajagi.

Lauljatar Getter Jaani, kes oli mõned kuud selle aasta alguses sotsiaalmeediast eemal, naasis aprilli lõpus uue singli saatel Instagrami. Nüüd on Getter viimastel kuudel jaganud mitmeid pilte nii endast kui ka oma perest. Eriti armastatud on aga pildid, kus särab lauljatari aastane tütar, Emily.

Hiljuti postitas Getter tütrega pildi jaanilaupäeval. Foto on aga tehtud mõni minut pärast Getteri etteastet «Laulud sõdurile» laval, 18. juunil. (Getter esinemist näed SIIT.)

«Emily ikka nii armas laps kauni ema süles,» tegi üks fänn komplimendi. Ka Madli Vilsar kiitis südamlikku ema-tütre fotot: «Nii siiras ja hea pilt.»

Ühe fänni jaoks on foto selline, mis ei vajagi pealkirja, sest ema ning tütar on oma olekuga kõik vajaliku sõnadeta edastanud. «Ta maailma kõige turvalisemates kätes ja kallima süles. Sellel pildil pole pealkirja vajagi kõik on olekuga öeldud. Vat mõne jaoks on emaks olemine nii loomulik,» kirjutatas naisterahvas Getteri postituse alla.

Oma postituses tänab Getter ilusa hetke jäädvustamise eest fotograafi Jelena Rudit, kes jagas samuti lauljatarist ning tema tütrest enda Instagramis fotokollaaži. Esimene foto neljast oli sama, mis lauljatar ka enda Instagrami postitas, kuid teised kolm on hetked, mida Getter enda sotsiaalmeedias veel jaganud ei ole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rudi (@aleefoto) on

Getter Jaani ja tema elukaaslane Ott-Sander Palm said pisitütre vanemateks 2019. aasta maikuus. Tütre nimi on Emily Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles