MURDIS VAIKUSE ⟩ Angelina Jolie avalikustas viimaks, miks ta lahutas abielu Brad Pittiga

Elu24
Copy
Angelina ja Brad
Angelina ja Brad Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

«Brangelina» tundus paljudele Hollywoodi musterpaarina, seega tuli kaheaastase abielu lahutamine avalikkusele külma dušina. Nüüd on näitlejanna aga viimaks lahutuse põhjustelt veidi saladuseloori kergitanud.

Hollywoodi üks suurimaid filmidiivasid Angelina Jolie andis ajakirjale Vogue intervjuu, milles rääkis põhjalikult oma kuue lapse kasvatamisest, põgenike toetamisest ja laste adopteerimisest.

Muuhulgas mainis ta ka viimaks, mis põhjusel nad Brad Pittiga lahku läksid. 2016. aastal toimunud lahutuse järel on meedias levinud hulga kõmu, kuid näitlejanna ise pole teemat kommenteerima soostunud.

Angelina sõnul olid aga peamiseks põhjuseks lapsed. «Ma lahutasin oma pere heaolu nimel,» kinnitas ta. «See oli õige otsus,» on 45-aastane näitlejanna siiani veenudnud.

Angelina lubas jätkata laste nimel pingutamist, kuigi avalikkus on ka kaikaid kodaratesse loopinud. «Mõned on mu vaikimisest kasu lõiganud. Lapsed näevad enda kohta meedias valesid, kuid ma meenutan neile, et nad ju ise teavad tõde,» rääkis näitlejanna.

Ema sõnul on tema lapsed kuus vaprat ja tugevat noort inimest. Aastaid humanitaartööga tegelenud Angelina adopteeris neis kolm: Maddox, Pax ja Zahara, kes on lapsendatud vastavalt Kambodžast, Vietnamist ja Etioopiast. 

Bradiga sündisid neil Shiloh ning hiljem kaksikud Knox ja Vivienne. Angelina oli enne pikka suhet Bradiga kaks korda abielus, 1996. ja 2000. aastal. Mõlemad kooselud kestsid vaid kolm aastat.

Brad ja Angelina tutvusid 2005. aastal filmi «Härra ja proua Smith» võtetel. Nad elasid aastaid koos ja abiellusid alles 2014. aastal. Ootamatu lahutus tuli aga vaid kaks aastat peale seda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles