SAATUSLIK SUUDLUS ⟩ Mees sai kohtingupartnerilt eluaegse viiruse ja nõuab meeletult suurt kahjutasu

Elu24
Copy
Ehk oleks pidanud maski kandma?
Ehk oleks pidanud maski kandma? Foto: ZUMAPRESS.com/MEGA/Scanpix

Kui te pole üheainsa kohtingu järel oma partnerilt 145 000 eurot kahjutasu nõudma hakanud, kas te siis üldse olete täisväärtuslikku elu elanud?

Eratreenerina tegutsev Martin Conway arvas, et on leidnud endale internetist selle õige. Paari esimene kohting jäi aga nende ainsaks, kirjutab Ladbible.

Enamgi, asi on sealt edasi kiskunud suisa kurjaks. Väike vahejuhtum kohtingul - täpsemalt suudlus - viis paari hoopis Londoni kohtusse.

Conway sõnul ei saa ta enam normaalselt oma treeneritööd teha. Ainsa suudlusega sai ta Joanna Lovelace'lt herpesviiruse. Suus haavanditena ilmuv haigus jääb 45-aastasele mehele nüüd eluks ajaks.

Dramaatiline reaktsioon

Mõne päeva jooksul ilmusid mehel kerged gripilaadsed sümptomid ja söömine muutus valusaks. Arsti juurde minnes oli diagnoos kiire - Conwayl on herpes simplex.

Koju jõudes nägi ta enda sõnul veelgi rohkem haavandeid ilmumas. Enda sõnul sai ta ärevushoo ja kukkus suisa kokku.

Martin Conway on eratreener.
Martin Conway on eratreener. Foto: Linkedin

Nüüd üritab ise juristikarjääriga alustav Conway Lovelace'lt kahjutasuna välja nõuda tervelt 145 000 eurot. "Tal oli moraalne, eetiline ja õiguslik kohus hoiatada mind riskide eest," oli mees veendunud.

Lovelace oli tema arvates hooletu. "Mind suudeldi enne, kui mind ohatise eest hoiatati, kuris Conway. 111 000 eurot kogu summast plaanib ta panna teraapa alla, mis kestaks kuni 79. eluaastani.

Joanna kaitsjad on loomulikult kõik ümber lükanud ning peavad nõuet naeruväärseks. Siiski jõuab asi kohtusse juba sel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles