SÜDAMLIK INTERVJUU ⟩ Getter Jaani ema tütrest: ta oli pigem selline duši all laulja

Elu24
Copy
Stockmanni säravad reklaaminäod Getter ja Katre Jaani.
Stockmanni säravad reklaaminäod Getter ja Katre Jaani. Foto: Egert Kamenik

Lauljakarjäär ja kuulsus ei tulnud noorele ning häbelikule Getter Jaanile ehmatusteta. Ema Katre lootis aga viimase hetkeni, et tütar loobub superstaari-saatesse minekust.

Eile sai 9 aastat sellest, kui lauljatar Getter Jaani meid Eurovisioonil «Rockefeller streetiga» esindas. Nüüd remixidega koos kümneid miljoneid vaatamisi saanud loo taga on aga häbeliku tüdruku tõus suurtele lavadele.

Getter käis koos ema Katrega külas Vikerraadio saates «Käbi ei kuku». Avameelselt räägiti mõlema lapsepõlvest ning suhetest Getteri õe ja vennaga. Samas meenutasid nad ka lauljakarjääri algust, mis sai hoo sisse õige noorelt.

Tänane armastatud lauljanna läks saatesse «Eesti otsib superstaari» vaid 15-aastasena. «See oli väga raske,» kinnitas Getter. «Olin välja jätnud, et nüüd mind teavad kõik, inimesed võivad rääkida ja kirjutada kõigest,» meenutas ta.

Lauljanna sõnul ei olnud ta kuususe selle osa peale enne saatesse minekut mõelnud. «Usaldasin inimesi liialt,» arvas ta. «Ma ei olnud sellega kokku puutunud, et keegi võiks mu sõnu kuritarvitada, neid väga negatiivselt serveerida.»

Ema kahtlused lükati ümber

Sama kinnitas ka ema Katre, kelle sõnul lootis ta viimase hetkeni, et tütar saates osalemisest loobub. Tema arvates ei teadnud Getter, kuhu maailma ta siseneb. «Ma ütlesin, et see Mihkel Raud su nüüd küll ära,» sõnas Katre.

Ema sõnul ei olnud Getterit «lava jaoks» kasvatatud. Pigem oli laps häbelik, üksi suud lahti ei teinud. Näiteks ühel etendusel mängis Getter roosipõõsast, et teda mingil juhul ära ei tuntaks... Ja laulis roosipõõsana Tanja Mihhailovaga duetti. Sellist rolli täitis ta vaid veidi enne staari-saatesse minekut. 

«Ta oli pigem selline duši all laulja,» meenutas Katre Getterit lapsena. Kuid tütar tõestas ennast ning jõudis maailma lavadele. «Muidu on selline armas, aga kui lavale läheb, siis on nagu lõvi,» naljatles ema.

Sealt tuli aga edasi juba edukas lauljakarjäär ning Eurovisiooni-reis. «Rockefeller streeti» Nightcore töötlus on nüüdseks saanud üle 50 miljoni vaatamise ning jõudnud vahepeal TikTokis ikooniliseks muutuda. Eile postitas Getter ka oma Instagrami armsa meenutuse, kus tuletab 9 aasta taguseid aegu meelde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles