ARMUKOLMNURK? ⟩ Abielusõrmuse hüljanud Megan Foxi nähti kuulsa räppariga aega veetmas

Elu24
Copy
Foto: Fotokollaaž: AP/MPIFS/Capital Pictures/Scanpix

Hollywoodi staarpaar Megan Fox ja Brian Austin Green paistab taas lahus olevat. Meganit on on nähtud aega veetmas räppar Machine Gun Kellyga, Brian postitab sotsiaalmeediasse aga krüptilisi sõnmeid.

Reedel nähti kaunist näitlejatari ja räpparit ühest L.A kohvikust kohvi haaramas ning seejärel koos ka mehe autosse istumas. TMZ spekuleerib, et paar suundus edasi Megani poole. Staarid paistsid üksteise seltskonnas end väga mugavalt tundvat. 

Pärast meedias avaldatud pilte tegi Brian Austin Green väga krüptilise postituse: «Lõpuks hakkab liiga kaua lillel istunud liblikatel igav. Nad tunnevad end lämmatatuna. Maailm on suur ja lai ning nad tahavad seda kogeda.» Näitleja kirjutisest võib välja lugeda, et Megan muutus rahutuks.

Nii Megan kui ka Brian pole juba mõnda aega abielusõrmuseid kandnud. Kuulduste kohaselt on nad ka karantiini ajal elanud eraldi. Paar on juba aastaid käinud kokku-lahku. Korra jäeti kihlus katki ja mindi lahku, siis tuldi taas kokku, et minna uuesti lahku. Mõned aastat tagasi soovis Megan lahutada nende abielu, kuid paar leppis jälle ära.

Megan ja Brian väisavad koos punast vaipa üliharva – viimase ühise ülesastumise tegid nad möödunud aasta lõpus. Paar asus koos elab aastal 2004 ja kuus aastat hiljem sõuti abieluranda. Nende peres kasvab kolm last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles