USKUMATU EDULUGU ⟩ Inglanna miljoneid väärt ilufirma sai alguse kanajalgadest keedetud supist

Elu24
Copy
Inglanna Maxine Laceby.
Inglanna Maxine Laceby. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @maxinelaceby

Inglismaal elav Maxine Laceby (53) on kahe lapse ema, kes hakkas mõned aastad tagasi uurima, kuidas noorem välja näha. Sellest sai alguse idee, mille najal rajas Laceby firma, mille käive aastas on üle kümne miljoni euro, vahendab Mirror.

Laceby hakkas enne oma 50. sünnipäeva otsima viise, kuidas noorem välja näha ja end värskemana tunda. Nõnda hakkas inglanna endale keetma kana- ja seajalgadest suppi, sest see sisaldab ohtralt kollageeni. Laceby jõi sültjat vedelikku lootuses, et see annab tema nahale soovitud tõuke. 

2017. aastal hakkasid sõbrannad naises muutusi märkama, öeldes, et Laceby nahk särab ja tema juuksed on erksamad ning läikivamad. Rääkides sõbrannadele oma saladusest hakkas Laceby oma suppi valmistama suuremates kogustes, ning jagas seda ka teistele. Lõpuks tuli tal idee: miks mitte jagada oma kana- ja seajalgadest tehtud suppi kogu maailmaga?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxine Laceby (@maxinelaceby) on

Maxine Laceby oma lastega.

Laceby helistas ja rääkis vajalike inimestega, kellest üks aitas inglanna «supist» valmistada toidulisandi, mis oleks pakikestesse jaotatav, ning mis oleks maitsev ja joodav. Nõnda asutaski 53-aastane Laceby, kes oli alates 25. eluaastast olnud kodune pereema, Absolute Collagen, mille heaks töötavad ka inglanna kaks tütart, 22-aastane Darcy ja 19-aastane Margot.

Väidetavalt on firmal umbes 15 000 klienti (nii naised kui ka mehed), ning selle käive on üle kümne miljoni euro aastas.

«Mulle öeldi, et ma võin (tootesse – toim) lisada vähem kollageeni ja teenida rohkem raha, kuid see kõik ei olnud kunagi raha pärast, ma tahtsin tulemusi. Eesmärk oli leida toode, mis töötab ja tuua see võimalikult paljudeni,» rääkis Laceby enda firmast. Lisaks julgustas inglanna, et kõik on võimelised firmat alustama, isegi viiekümneselt.

Kuigi kõik sai alguse kana- ja seajalgadest tehtud supist, kasutab Absolute Collagen praegu oma toote valmistamiseks kalu, kelle soomustest ja nahast tehakse kollageenirikas toidulisand.

Seda saab niisama juua või segada kuuma joogi sisse. Toidulisand aitab leevendada vananemise märke, silendab kortse ja parandab naha, juuste ning küünte kvaliteeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles