TALLINN FASHION WEEK ⟩ Tallinn Design House'i rohusussides murueidekesed modernset funktsionaalsust ei häbene

Copy

Tallinn Design House esitles täna virtuaalsel Tallinn Fashion Weekil kodumaiste disainerite kevadisi kollektsioone. Moeetendusel astusid üles üheksa erinevat brändi, mida ühendavad loodusest inspireeritud toonid, vormid ja kevadine värskus.

Nö taimne mood ehk floora on ammu maailma moelavadel laineid löönud ning lõpuks oli aeg ka eestlastel end lille lüüa. Etenduse stilisti Svetlana Agureevea leidis, et heaks lahenduseks on kõik erinevate brändide rõivad ja aksessuaarid kokku siduda meie piirkonnale iseloomulike taimedega.

Nii nägime laval rohusussides moodsaid murueitesid, kelle seljas voogas pigem funktsionaalne, kuigi juba tuttavaks saanud sellekevadiste moedetailidega rõivastus - eriline tähelepanu huvitavatel varrukatel!

Liisi Eesmaa leiab, et Tallinn Design House stilistid on toonud stilistikas juurde toredaid loodusdetaile, urban ja mets käsikäes. «Need murusussid on lemmikud!» on ta vaimustuses.

TFW2020 Tallinn Design House
TFW2020 Tallinn Design House Foto: Erlend Štaub/TFW

Naiselikku atmosfääri tõi lavale Piret Kuresaar Design ajatute kleitide ja pükskostüümide näol, põnevate värvikontrastidega ja boheemlasliku joonega üllatab Raili Nõlvak. Eve Hanson toob lavale temale omased modernsed vormid.

Natalja Šiškarjova Tallinn Design House’ist soovib kõikidele naistele kevadeks julgust. «Ei pea kartma, kui su kapis on vaid pidulikud seelikud ja sportlikud T-särgid, neid saab vabalt omavahel komnbineerida,» annab ta nõu ja märgib, et mängida saab ka rätikutega – neid saab panna koti külge, rihma külge ja vanaema stiilis pähe siduda.

Pika ajalooga kultusbränd Marat tutvustas rõivaid, mis on loodud mõeldes igapäeva mugavusele, kuid seda uues ja põnevas vormis. Kevadisi toone tõi lavale BonBon Lingerie, kelle naiselikke pesukollektsioone näidatakse täiesti uudses stilistilises võtmes.

TFW2020 Tallinn Design House
TFW2020 Tallinn Design House Foto: Erlend Štaub/TFW

Efektsed titaaniumist ehted on Tallinn Fashion Weeki lavale loonud Maarja Niinemägi, Eesti loodusest inspireeritud hõbeehteid esitles Lummus ning silmapaistvate siidirätikutega üllatab Miurio Accessories. Lisaks ei puudunud aksessuaaribrändide seast arhitektuurist inspireeritud Gerda Retter Design ning vabamate joontega pilku köitev Jaana Trauss Design.

Kõik see oli seotud maitsekalt üheks ning sobib kindlasti kandjatele, kes eelistavad mugavust ja funktsionaalsust, kuid ei häbene siiski ka omapära näidata, olgu see lehviva siidrätiku või huvitavate lõigete näol.

TFW2020 Tallinn Design House
TFW2020 Tallinn Design House Foto: Erlend Štaub/TFW

Tallinn Fashion Weeki programm

Teisipäev 05.05 kell 18.00

Tim Bluz, Katrin Aasmaa

Alexanderling, Mammu Couture

Tallinn Design House, Kirill Safonov

Kolmapäev 06.05 kell 18.00

Mariliis Niine, Cärol Ott, Virtuoza by Liisi Tui

Riina Põldroos, Ketlin Bachmann, Aldo Järvsoo, Tanel Veenre 

Marilin Sikkal, Kristina Viirpalu

Loe Tallinn Fashion Weeki uudiseid ja vaata ülekannet Elu24.ee/tfw.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles