Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

CHICAGO LÄBUD ⟩ Ameeriklased eirasid koroonapiiranguid: 1000 külalisega majapidu ja kodune stripisõu (1)

Elu24
Copy
Nädalavahetusel peeti Chicagos väidetavalt kaks raju pidu, ühest võttis osa tuhat pidulist ja teisel pakkus meelelahutust strippar.
Nädalavahetusel peeti Chicagos väidetavalt kaks raju pidu, ühest võttis osa tuhat pidulist ja teisel pakkus meelelahutust strippar. Foto: Kuvatõmmised Facebookist

Vaatamata koroonaviiruse pandeemiale kehtestatud reeglitele korraldati möödunud nädalavahetusel USAs, Chicagos vähemalt kaks suuremat pidu. Rohkem kui tuhat Chicago elanikku nautisid eriolukorra reegleid eirates nii alkoholi, muusikat kui ka strippari etteastet, vahendab TMZ.

TUHANDE KÜLALISEGA MAJAPIDU

Möödunud nädalavahetusel peeti Chicagos, Chi-Town linnaosas maha korralik pidu, millest võttis osa üle tuhande külalise. Korraga viibis ühes ruumis ligi sada inimest, kes muretult muusika saatel tantsisid. Ka ülejäänud maja oli inimestest pungil.

Üks peokülalistest ütles MTO News'ile: «Ma ei muretse [koroonaviiruse] pärast ... Aga kui mul seda varem ei olnud, siis sain selle tõenäoliselt nüüd. Mis seal ikka.»

TMZ kinnitas paar päeva hiljem, et Chi-Town linnaosa ametnikud tegid majaomanikule trahvi, mille suuruse määrab hilisemal kuupäeval kohus. Väidetavalt oli peopidamises süüdi majaomaniku täiskasvanud poeg. 

Hetkel on veel ebaselge, kas noormehe ema teadis, mida laps teeb, kuid ametnikud väidavad, et ta on varem vähemalt ühe teise sarnase külalisterohke peo veel korraldanud.

Chicago linnapea Lori Lightfoot luges kõigile peokülalistele peale karmid sõnad ning lubas, et lõpuks võetakse kõik osavõtjad vastutusele. «See, mis seal juhtus, oli lihtsalt rumal ja hoolimatu. Selle eest peab olema isiklik vastutus. Nad pole lapsed, [...] nad on töötavad täiskasvanud ja me eeldame, et täiskasvanud käituvad vastutustundlikult – eriti pandeemia ajal.»

KODUNE STRIPIPIDU

Vaatamata eriolukorrale ei olnud see raju pidu ainus, mis Chicagos möödunud nädalavahetusel koroonaviiruse pandeemia tõttu kehtestatud reegleid eiras. TMZ vahendab, et toimus ka teine suurem pidu. 

Seal pakkus külalistele meelelahutust strippar, kellele loobiti sularaha. Pidulised ei hoidnud üksteisest distantsi ega kandnud ka maske.

Tundub, et mõlemaid peokorraldajaid ja nende suhtumist koroonapiirangutesse iseloomustab tõsiasi, et pidudest tehti otseülekandeid, mis sotsiaalmeedias levima hakkasid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles