MARU VÄRK ⟩ Grete Paia võttis uue singli muusikavideo jaoks appi supertegija «Borissi»

Elu24
Copy
Lauljatar Grete Paia.
Lauljatar Grete Paia. Foto: Liina Notta

Lauljatar Grete Paia (24) on kevadpäikese saatel avaldanud uue singli «Maru». Hoogsale loole on valminud ka neoon toonides muusikavideo, mille filmimisel kasutati Eestis esmakordselt uhket autokraana süsteemi «Boriss».

Mõnusalt hoogne ja suvise minekuga lugu on «kaua tehtud kaunikene», mille sarnast pole Paia varem avaldanud. «Tõtt-öelda mul vist nii positiivse ja hoogsa minekuga laulu polegi veel varem olnud, nii et üllatan iseennastki,» tõdes Grete Paia.

«Kõlab klišeena, ent üle väga pika aja tunnen tõesti, et selle träki näol on tegemist 110% minuga, nö minu uuema soundi, energia ja vibe'iga ning need paar aastat eneseotsinguid, eelkõige just muusikuna (samas ka naisena), on justkui vilja kandnud – vähemalt mu enda jaoks, mis lõppkokkuvõttes, ma usun, on ju kõige olulisem.» Grete loodab, et seda muutust tajuvad ka tema armsad kuulajad.

Üle väga pika aja tunnen tõesti, et selle träki näol on tegemist 110% minuga.

«See on kindlasti suund, mida soovin ka järgmiste lugude puhul jätkata,» lisas lauljatar.

Laulu pealkirja ning lüürikaga seoses on Paial samuti vahva seik. Nimelt on «maru» olnud Paial juba pikemat aega lauljatari parasiitsõna. «Aapo (laulusõnade autor - toim) seda ei teadnud tollal, kui neid sõnu kirjutas, kas ta seda praegugi teab (ega me pole seda teemat otseselt arutanud) – ent maru tore on, et sain oma nö lemmiksõnale nüüd päris oma laulu. Kihvt kokkusattumus,» tunnistas Paia.

Grete Paia «Maru» muusikavideos astuvad üles ka neli komput meesmuusikut ning neljajalgne lemmik, printsess Choco.
Grete Paia «Maru» muusikavideos astuvad üles ka neli komput meesmuusikut ning neljajalgne lemmik, printsess Choco. Foto: Liina Notta

Värske singel ilmus koos 90ndate hõngulise muusikavideoga, kus lisaks Paiale figureerivad ka neli väga komput ning tuntud eesti meesmuusikut: Joonas Mattias Sarapuu, Rainer Meinart, Carlos Roos ja Silver Haugas.

Muusikavideo teeb eriliseks aga tõsiasi, et selle tegemisel kasutati Eestis esmakordselt uudset autokraana süsteemi «Boriss». Fookus Pookuse poolt arendatud kraanaga saab sõidu pealt filmida väga keerulisi ja võimsaid kaadreid, mida on muusikavideos ka näha. Sama süsteemi kasutati näiteks ka mullu suvel Tallinnas, Christopher Nolani filmi «Tenet» võtetel.

Kuula ja vaata «Maru» SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles