ENNE JA PÄRAST PILDID ⟩ Endisest inim-Kenist Rodrigo Alvesest on saanud nüüdseks hoopis inim-Barbie, kes unistab emaks saamisest

Elu24
Copy
Endine inim-Ken Rodrigo Alves avaldas, et kasutab nüüd nime Jessica.
Endine inim-Ken Rodrigo Alves avaldas, et kasutab nüüd nime Jessica. Foto: Scanpix / IPA/PA Images

Brasiiliast pärit Rodrigo Alves (36) ehk inim-Ken avaldas juba mõne aja eest, et soovib lähitulevikus hoopis inim-Barbie'ks hakata. Paistab, et nüüdseks on tema unistus täitunud.

Briti kõmuleht The Sun kirjutab, et Alves on ilukirurgiale kulutanud üle 650 000 naela (ligi 744 192 eurot) ning tal on selja taga üle 60 operatsiooni. Kõik ikka selleks, et näha välja nagu nukk.

Endine taksojuht avaldas, et kasutab nüüd nime Jessica. Lisaks on ta kulutanud veel vähemalt 100 000 naela (ligi 114 491 eurot), et saavutada unistuste naisekeha ja avaldanud, et soovib ühel päeval ka emaks saada.

Alves tunnistab, et on end alati naiselikuna tundnud ja nägi seetõttu väga palju vaeva, et välimuselt mehelik välja näha. «Ükskõik, kui väga ma nägin välja nagu Ken, tahtsin ma sisimas alati Barbie olla,» tunnistas ta väljaandele.

«See oli minu jaoks väga keeruline otsus, aga ma jõudsin lihtsalt punkti, kus ma ei suutnud enam mehena elada.»

Möödunud novembris alustas Alves operatsioonidega ning lasi eemaldada kõik implantaadid, mis tegid ta liiga mehelikuks. Tänavu jaanuaris alustas ta operatsioonidega, et lõpuks ometi välja näha nagu naine.

«See on olnud pikk, valus ja kallis teekond, kuid olen lõpuks ometi jõudnud oma elus punkti, kus vaatan peeglisse ja hakkan iseennast nägema,» tunnistas ta.

Alves avaldas juba mõne aasta eest, et kaalub soovahetusoperatsiooni. Seda seetõttu, et eelistab tulevikus välja näha pigem nagu «hea väljanägemisega vanaproua» kui «lodev vanamees».

«Ühel päeval, kui ma olen vanem, lähen ma võib-olla soovahetusoperatsioonile ja minust saab Barbie,» teatas mees 2017. aastal. 

Rodrigo Alves 2018. aastal Venemaal ilukliinikus.
Rodrigo Alves 2018. aastal Venemaal ilukliinikus. Foto: Scanpix/Capital Pictures

Sotsiaalmeedia täht on kulutanud oma välimuse nukulikumaks tuunimiseks üle 700 000 euro ja teinud ligi 70 kosmeetilist protseduuri. Oktoobris 2019. aastal avaldas Rodrigo näiteks, et on hädas otsast kukkuva ninaga.

«Nina on kokku varisemise äärel ja ma kardan, et selle parandamiseks on vaja veel ühte operatsiooni,» rääkis ta Itaalia telesaates Domenica Live.

Hiljem MailOnline'iga vesteldes ütles Rodrigo: «Selle operatsiooni tulemused olid alguses väga head, kuid nüüd on mul vaja teha veel üks ​​operatsioon, kuna nina ja kui ma olen aus, siis see tekitab minus hirmu.»

Rodrigo Alves enne kõik iluoperatsioone ja -kohendusi.
Rodrigo Alves enne kõik iluoperatsioone ja -kohendusi. Foto: Scanpix/Caters News Agency

Ilukirurgia ohvri sõnul on iga järgnev operatsioon riskantsem ja ta on mures, et arstid ei suudagi tema nina täielikult korda teha.

Kõigest hoolimata käis Rodrigo 2019l. aastal ka maooperatsioonil, mille käigus asetati mehe kõhtu õhupalli meenutav kera, mis hakkab mehe kaalu vähendama.

Rodrigo ütles: «Mul on olnud 72 operatsiooni, aga iga operatsioonidega on mul tekkinud palju komplikatsioone. Kunagi olid operatsioonid minu sooviks soov, nüüd on need muutunud vajaduseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles