PILK PEALE ⟩ Vaatamine omal vastutusel! Marco Tasane avaldas viirusliku videosingli

Elu24
Copy
Foto: Erakogu / Marco Tasane

Praegune eriolukord on pannud popikoon Marco Tasase loomemahlad vohama. Kui alles möödunud nädalal esitles mees lugu «Šampanja kuninganna», siis tänaseks on internetiavarustesse paisatud järjekordne videosingel!

Uus teos kannab nime «Siivutu viirus» ja kuigi fantaasiarikkam kõrv võib paralleele tõmmata praeguse koroona pandeemiaga, siis tegelikult peidab lugu endas siiski sügavamat mõtet. Tegu on kaasaegse armuromansiga, millest ei puudu Tasasele omased kirevad nüansid.

«Siivutu viiruse» muusikavideo on filmitud kevadises Tartus pidades kinni nii Terviseameti soovitustest kui ka Vabariigi Valitsuse poolt seatud eriolukorra nõuetest – see on ka üheks põhjustest, miks värvikate karakterite rohkete videote poolest tuntud Tasane on üle pika aja üksinda kaamera ees.

«Mul polnud sel kuul enam plaanis mingit muusikavideot teha – tegin ju eelmisel nädalal loo «Šampanja kuninganna», aga siis saatsid ikoonid Jaane ja Britt mulle loo «Siivutu viirus» sõnad,» seletab staar, miks ta nii lühikese perioodi jooksul järsku kaks lugu on üllitanud. «Britt on ka minu kunagise tervet Eestit raputanud «Kreeka Jumalanna» sõnade üks autoritest. Koos Jaanega kirjutas ta aga «Reeturliku meele».»

«Kuna hetkel elame nagu Tšornobõlis ja mul oli igav, siis otsustasin nende uue lüürika siiski käsile võtta ja alustasin muusika otsimist juba järgmisel päeval. Peagi ta valmis oligi ja siis sööstsin stuudiosse,» kirjeldab Tasane pöörast loomeprotsessi. «Järgmisel päeval filmisime muusikavideo, valisin välja sobivad kostüümid jne. Parajalt lõbus ja teatraalne tuli. Ma väga teatraalseks ei hakanud siiski minema – kartsin, et sõnad võivad varju jääda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles