PILDID ⟩ Tõsielustaar Seidi sai ärgates suure üllatuse: olen reaalselt šokis

Elu24
Copy
Armuavaldus Seidile Radisson Blu Sky hotelli reklaamtahvlil.
Armuavaldus Seidile Radisson Blu Sky hotelli reklaamtahvlil. Foto: Elu24

Tõsielusarja täht Seidi Voogre sai täna hommikul fännidelt teada, et tema pilt ilutseb suurelt Tallinna südalinnas asuval elektroonilisel reklaamtahvlil, juures kiri «Seidi, ma armastan sind».

Radisson Blu Sky hotelli reklaamtahvlil paiknev armuavaldus tuli Seidile hommikul kui välk selgest taevast. «Mulle saadeti sellised pildid ja olen reaalselt šokis,» imestas ta Instagramis.

Tõsielustaar tunnistas Elu24-le, et tal pole aimugi, kes reklaami eest maksis. «Kas mul on salajane austaja? Palun võta ühendust, kes seda tegi,» palus ta Instagrami vahendusel ning rõõmustas, et see on kõige salapärasem ja armsam üllatus, mis talle tehtud on.

Armuavaldus Seidile Radisson Blu Sky hotelli reklaamtahvlil.
Armuavaldus Seidile Radisson Blu Sky hotelli reklaamtahvlil. Foto: Elu24

Seidi teatel on samasugused reklaamid üleval ka Pärnu keskuses ja Tartus Kvartali kaubanduskeskuses. «See ei saa reaalne olla,» imestas neiu.

Seidile avaldatakse üle Eesti armastust.
Seidile avaldatakse üle Eesti armastust. Foto: Kuvatõmmis Instagrami storyst

Tõenäoliselt on Seidi salajane austaja õppust võtnud endisest Jõhvi vallavanemast Martin Repinskist, kes jaanuaris oma uuele kallimale Jekaterina Vassiljevale avaliku armuavalduse tegi. Repinski piirdus aga ainult kodulinna Jõhviga. Selle kohta võid pikemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles