VIDEO ⟩ Jaagup Kreem saarlastele mõeldes: karmid ajad ei kesta igavesti, karmid inimesed aga küll

Elu24
Copy
Muusik Jaagup Kreem postitas sotsiaalmeediasse videosõnumi saarlastele.
Muusik Jaagup Kreem postitas sotsiaalmeediasse videosõnumi saarlastele. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost / @jaagupkreem

Rokkbändi Terminaatori solist Jaagup Kreem postitas 7. aprillil isiklikule Instagrami-kontole südamliku video. Muusik pühendas eriolukorrast ajendatuna videosõnumi saarlastele, kellele Kreem saatis parimaid soove.

«Head saarlased, kallid meretagused sõbrad ja sugulased. Kui meel on mõru ja tunnete, et teid on oma muredega üksi jäetud, siis ma luban teile, et nii see ei ole,» tõdes Kreem kohe video alguses.

«Sajad tuhanded eestlased, nende hulgas ka mina, saadavad mõttes teile parimaid soove ja hoiavad pöialt, et see õudus kiirelt läbi saaks.»

Muusik jätkas: «karmid ajad ei kesta igavesti, karmid inimesed aga küll, ja nii palju nagu mina tean, voolab saarlaste veenides ikkagi viikingite veri ja viikingitest karmimat rahvast sellel planeedil ei leidu.»

Muusik Jaagup Kreem soovitas eriolukorra ajal kanda maski ning kindaid. Videosõnumis näitas Kreem, milline on tema mask.
Muusik Jaagup Kreem soovitas eriolukorra ajal kanda maski ning kindaid. Videosõnumis näitas Kreem, milline on tema mask. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost / @jaagupkreem

Videosõnumis soovitab Kreem pesta hoolikalt käsi ning püsida kodus. «Kui ikkagi on vaja välja minna, siis hoidke üksteisest natuke kaugemale ja kandke maske ja kindaid, kui neid saadaval on.»

«Ainult nii saame sellest koledast viirusest koos jagu.»

Kreem lõpetas saarlastele pühendatud videosõnumi südamlike sõnadega: «armastan teid väga ja loodan, et kohtume juba peagi. Olge hoitud.»

View this post on Instagram

Saarlastele mõeldes...

A post shared by Jaagup Kreem (@jaagupkreem) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles