PILDID SÜNDMUSKOHALT ⟩ Vene mees lasi akna all lärmanud seltskonna maha, kuna nad äratasid ta lapse üles

Elu24
Copy
Politsei võttis Anton Frantšikovi vahi alla.
Politsei võttis Anton Frantšikovi vahi alla. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Laupäeval avas Kesk-Venemaal Rjazani oblastis 31-aastane mees naabrite pihta tule, kuna nad tegid ta akna all lärmi. Kõik surid enne kiirabi saabumist.

Möödunud laupäeval kella 10 ajal õhtul avas 31-aastane Anton Frantšikov tule inimeste pihta, kes väidetavalt tema akna all lärmasid, vahendas Russkaja Planeta. Neli meest ja üks naine surid kohapeal enne kiirabi saabumist.

Hukkusid 26-aastane Ilja Kondrakov, 24-aastane Viktor Kapitanov, 31-aastane Maksim Uhov ning äsja abiellunud 24-aastane Jevgeni Tabunov ja 22-aastane Kristina Tabunova. Viimane oli ka lapseootel.

Kortermaja Jelatma külas, kus tulistamine aset leidis.
Kortermaja Jelatma külas, kus tulistamine aset leidis. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Jelatma külas aset leidnud tulistamine algas sellest, et seltskond rääkis tänaval kõva häälega ja lärm äratas üles Frantšikovi beebi. Mees tuli seejärel akna peale ja tegi neile märkuse. Sellele järgnes vaidlus, mis lõppes sellega, et Frantšikov võttis toast jahipüssi, läks alla ja hakkas seltskonna pihta tulistama.

Frantšikov üritas politsei eest põgeneda, kuid ta võeti mõni tund hiljem vahi alla. Politsei teatel pahandas meest ka see, et akna all juttu ajavad naabrid eirasid karantiini reegleid.

Politseinik sündmuskohal.
Politseinik sündmuskohal. Foto: ITAR-TASS/ScanPix
Laupäevaõhtusest verevalamisest olid pühapäeval veel jäljed trepil.
Laupäevaõhtusest verevalamisest olid pühapäeval veel jäljed trepil. Foto: ITAR-TASS/ScanPix
Ka trepikojas on verevalamise jäljed.
Ka trepikojas on verevalamise jäljed. Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kohaliku meedia teatel ei ole Frantšikov ammugi paljudele meeldinud ning külaelanikud pidasid teda ebanormaalseks ja segaseks. Kohaliku omavalitsuse juht Grigori Danilov ütles aga, et tema teada pole tegemist haige mehega. «Ma tean, et ta on abielumees ja tal on lapsed. Nad on lihtsalt üks tavaline noor pere,» ütles Danilov.

Frantšikovi 27-aastane abikaasa Svetlana töötab kohalikus haiglas perearstina. Ka teda küsitleti juhtumiga seoses. Meest ootab ees psühhiaatriline ülevaatus.

Kuuliaugud kortermaja seinas.
Kuuliaugud kortermaja seinas. Foto: ITAR-TASS/ScanPix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles