PILDID ⟩ Ema nagu kalju: pole ime, et seda väikest naist salaja filmitakse

Elu24
Copy
Aleesha Young
Aleesha Young Foto: Facebook

«Lihased on põnevad. Inimestele need kas meeldivad või mitte,» ütles Aleesha Young intervjuus In The Knownile. Young oli juba noorena sitke tütarlaps, kuid siis talle oma keha ei meeldinud.

Tütarlapse mõttemaailm hakkas muutuma murdeeas, kui ta otsustas oma kulturistist isa jalajälgedes käima hakata. 

«Olin umbes 14-aastane, kui isa ütles, et hakkame tööle. Jõusaal tundus kohe koduse paigana.»

Kõva trenn tasus ennast esimest korda ära 2014. aastal, kui Young võitis esimesed USA üleriigilised võistlused. Nüüdseks on Youngist saanud professionaalne kulturist.

«Fitnessimaailmas ollakse üllatunud, kui teada saadakse, et olen ema. On harv juhus, kui emad sellisel tasemel treenivad ja võistlevad,» rääkis 35-aastane Young. 

Emadus on naisele siiski prioriteediks number üks. 

«Minu suurim saavutus on olla ema ja abikaasa.» Emadus ei ole kuidagi pidurdanud Youngi treeninguid. Kümme kuud pärast sünnitust oli Young tagasi võistluslaval. «See oli minu jaoks tähtis hetk. Pärast seda, kui olin oma keha mõneks ajaks kellegile teisele laenanud, sain selle jälle endale tagasi.» 

Youngi on mitmetes artiklites tituleeritud maailma kõige tugevamaks emaks. Abikaasa Ricard kirjutab sellele kahe käega alla. 

«Ma pole kindel, kas see nii ikka on,» selgitas Young tagasihoidlikult.

160 sentimeetri pikkuse Youngi biitsepsi ümbermõõt on 46 sentimeetrit. Healthline`i andmetel on 30-39-aastaste naiste biitsepsi keskmine ümbermõõt 32 sentimeetri kanti. See on tohutu vahe. 

Ükskõik kus ta ka ei viibiks, torkab Young alati silma. «Lähedased on juba sellega harjunud, et mind vahitakse nagu ilmaimet. Mõned isegi filmivad mind salaja. On ka neid, kes tulevad rääkima ja midagi küsima,» pajatas Young. 

Kuigi tema väljanägemine on väga mehelik, arvas Young ise vastupidist. 

«Olen väga naiselik. Armastan kingi, tantsimist ja meikimist. Ka lihastes naine võib naiselik olla,» sõnas ta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On live right now .... cum quarantine with me www.musclegirlzlive.com ... 📸 @tlrsevennine

A post shared by Aleesha Young (@aleeshayoungfbb) on

Siiski on Young rahul sellega, et hallist massist eristub. «Elu oleks ju igav, kui kõik ühesugused välja näeksid ja kõigile sarnased asjad meeldiksid.»

Ka Youngi abikaasa käib tihti jõusaalis. «Seal on ikka vahe vahel. Kui Aleesha läheb jõusaali, läheb ta tööle. Mina käin saalis pärast tööd lõõgastumas,» ütles Youngi abikaasa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Join me live on www.musclegirlzlive.com @7 MST 📸 @billdobbinsphoto ....

A post shared by Aleesha Young (@aleeshayoungfbb) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles