Briti peaministri Boris Johnsoni lapseootel kihlatul on koroonasümptomid

Elu24
Copy
Briti peaminister Boris Johnson ja kihlatu Carrie Symonds.
Briti peaminister Boris Johnson ja kihlatu Carrie Symonds. Foto: TOBY MELVILLE/Reuters/Scanpix

Briti peaminister Boris Johnson (55) teatas 27. märtsil, et tal on koroonaviirus ning jäi Downing Streetile karantiini. Nüüd on Johnsoni kihlatu Carrie Symonds (32) sotsiaalmeedias avaldanud, et ka tal on koroonasümptomid, vahendab Daily Mail. 

Peaministri lapseootel kihlatu Symonds tunnistas laupäeval Twitteris, et tal on koroonaviiruse sümptomid. Naine jagas uudist sotsiaalmeedias: «Olen veetnud viimase nädala koroonaviiruse peamiste sümptomitega voodis. Pole olnud vajadust mind testida ja pärast seitsmepäevast puhkust tunnen end tugevamana ja olen paranemas.»

«Olles rase koos Covid-19-ga on ilmselgelt murettekitav,» tunnistas Symonds, kuid soovitas teistel rasedatel naistel lugeda kõige värskemad juhised ja neid järgida. «Minu jaoks olid need julgustavad.»

Koroonaviiruse sümptomitega Johnson sunniti isolatsiooni eelmisel reedel. Peaminister pidi eile, seitse päeva pärast positiivset testi, Downing Streeti karantiinist lahkuma, kuid kinnitas videosõnumis, et tal on endiselt kõrge temperatuur ja seetõttu jääb ta isolatsiooni.

«Kuigi tunnen end paremini ja olen veetnud oma seitse päeva isolatsioonis, on mul kahjuks endiselt üks neist sümptomitest, kerge sümptom — mul on endiselt palavik. Nii et vastavalt valitsuse nõuannetele pean jätkama oma isoleerimist, kuni see sümptom iseenesest möödub,» teatas peaminister. 

Elu24 kirjutas märtsi alguses, et Johnsoni eraelu läheb ajalukku, kuna ta on Suurbritannia ajaloos esimene peaminister, kes on Downing Streeti peakorteris elades nii lahutanud, abiellunud kui ka lapse saanud.

Johnson on olnud kaks korda abielus, mõlemad lõppesid lahutusega pärast seda, kui ta pettis naisi oma tulevaste abikaasadega. Tal on olnud vähemalt viis afääri ja vähemalt kaks tema armukest on jäänud rasedaks. Tema viies laps sündis pärast lühikest suhet kunstikonsultandiga.

Symondsi kinnitus rasedusest ja paari eelseisvatest pulmades jõudis avalikkusele kõigest paar nädalat pärast seda, kui Johnson ja tema eksabikaasa Marina Wheeleri (55) jõudsid lahutusega rahalisele (ligi viie miljoni eurolisele) kokkuleppele.

4. aprilliks on koroonaviirus Euroopas nõudnud üle 45 000 elu, üle 4000 neist Suurbritannias, vahendab Postimees.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles