VAATA KÕIKI OSI ⟩ Epp Kärsini uskumatult avameelne seksisaade «Mida vanemad sulle ei rääkinud»

Elu24
Copy
Epp Kärsin
Epp Kärsin Foto: Kanal 2

Kanal 2 hittsaade «Mida vanemad sulle ei rääkinud» on hetkel küll eriolukorra tõttu pausil, ent senised osad on kõik tasuta vaatamiseks üleval VeebiTVs. 

Osa 1: Miks me ei räägi seksist?

Eesti kõige kirgi kütvam naine Epp Kärsin saatejuhina ja produtsent ning usalduslike saadete meister Tuuli Roosma alustavad täna selle telehooaja kõige oodatumat saadet, mille kaudu plaanivad leevendada häbi ja hirme ning parandada eestlaste armuelu. Avameelne vestlussaade jagab lugusid otse elust ning annab praktilisi nõuandeid, mida kasvõi kohe ise kasutusele võtta. Esimeses saates vaatame, kuidas minnakse vastu oma elu esimesele vahekorrale olukorras, kus keegi seksist ei räägi.

Osa 2: Mida mehed tahavad?

Kogu maailm keerleb vastuseta küsimuse ümber: mida mehed tahavad? Miks me aga nii harva küsime meestelt, mida tahavad nemad? Seekord on Epu külaliseks 40 tugevama soo esindajat, kes saavad lõpuks ilma naiste vahele segamata oma suu seksi teemadel puhtaks rääkida. Kas seisab või ei seisa on üks, aga mitte kõige olulisem küsimus meeste seksuaalsuse kohta. Naised saavad teada, milliste sõnadega teevad nad meestest impotendid ning kuulevad, mida mehed neilt tegelikult ootavad. Saates õnnestub kummutada nii mõnigi levinud seksimüüt.

Osa 3: Mida naised tahavad?

Mida naised tahavad? See näib kohati olevat vastuseta küsimus, mille ümber keerleb kogu armuelu. Meie vaatame aga asja teistpidi ning vabastame mehed ainuvastutusest naiste orgasmide ees. Miks ei tohiks mitte kunagi orgasmi teeselda ja mida me saaksime ise teha, et suudaksime kogeda tõelisi naudinguid? Kui sa arvad, et oled seksi jaoks juba liiga vana, siis oota kuni kuuled 70 aastase Helgi lugu, kes hakkas seksi nautima alles 60 aastaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles