KODUKONTSERT ⟩ 7 võimsalt rokkivat ja kõrva paitavat kontsertfilmi, mida kohe tasuta vaadata

Elu24
Copy
Aerosmithi laulja Steven Tyler (2014)
Aerosmithi laulja Steven Tyler (2014) Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

VeebiTVst leiab filmide ja saadete arhiivist vaatamist igale maitsele – sealhulgas mitmesugusele muusikamaitsele. Siin on 7 suurepärast kontsertfilmi rokist popini, mida kohe kuulama ja vaatama asuda. Head nautimist!

«Aerosmith: Donington»

Aerosmithi legendaarne 2014. aasta ülesastumine Inglismaal Doningtonis pole pelgalt kontsert, vaid püsiv tõestus, et teenekad rokkarid suudavad siiani köita nii kontserdipublikut kui ka televaatajaid.

«AC/DC: Donington 1991»

Legendaarse Austraalia bändi AC/DC kontsert-show Suurbritannias «Monsters of Rock» festivalil.

«Depeche Mode: Touring the Angel»

Briti kultusliku ja 1980ndatel elektroonilise muusika teerajajana tuntuks saanud bändi «Depeche Mode» 2006. aasta kontsert Milaanos.

«Ed Sheerani kontsert Wembley staadionil»

Eesti publiku poolt palavalt armastatud briti popartisti ja laulukirjutaja Ed Sheerani Inglismaa Wembley staadioni kontsert aastast 2015.

«Miley Cyrus: Albumi «Bangerz» tuur»

Miley Cyrus on suureks sirgunud kaamerate ja miljonite fännide vaateväljas. Tänaseks päevaks on Mileyst saanud ikooniline, kuid vastuoluline popstaar, kes sageli laval hea maitse piire kompab. Kantrilaulja peres kasvanud lauljatari vokaalsed võimed on aga vaieldamatult suurepärased – tegu on ikkagi Dolly Partoni ristilapsega! Aastal 2013 ilmunud albumi «Bangerz», millega noor täht manifesteeris oma küpsust, tuuril tuli esitamisele teiste seas ka lapstähe mainest jõuliselt vabaneda püüdnud Miley megahitt «Wrecking Ball».

«Kontserdiõhtu: Mika»

Karismaatiline Suurbritannia popsensatsioon Mika annab oma menukamatest hittidest koosneva kontserdi sümfooniaorkestri saatel. Kontsert on salvestatud aastal 2015 Itaalias Como Teatro Sociales saalis.

«Kontserdiõhtu: U2»

Iiri maailmakuulsa rokkbändi U2 kontsert aastast 2009, mis toimus Californias Rose Bowl'i staadionil. Kontserdi tegi erakordseks 360-kraadine lava, mis nägi välja nagu kosmoselaev. Võimsal muusikasündmusel kõlas bändi repertuaari absoluutne paremik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles