Tiigrikuningas Joe Exotic viidi koroonakahtlusega vangla meditsiiniosakonda

Elu24
Copy
Tiigrikuningas Joseph Maldonado-Passage sai 22 aasta pikkuse vanglakaristuse.
Tiigrikuningas Joseph Maldonado-Passage sai 22 aasta pikkuse vanglakaristuse. Foto: AP/Scanpix

Välismeedia teatel on ülipopulaarse Netflixi dokusarja «Tiger King» täht Joe Exotic viidud Texase vangla meditsiiniosakonda, kuna ta võis kokku puutuda koroonahaigetega.

57-aastane Joe Exotic, õige nimega Joseph Maldonado-Passage, viidi vangla meditsiiniosakonda, kuna tema endiste vanglakaaslaste koroonatestid osutusid positiivseks, vahendas BBC.

Exotic viidi hiljuti Oklahomas asuvast Grady maakonna vanglast üle Texase föderaalvanglasse ning pandi karantiini, kuna ta võis koroonahaigetega kokku puutuda.

Exoticu 24-aastane abikaasa Dillon Passage rääkis USA meediale, et varem sai ta oma mehega kolm kuni viis korda päevas vestelda, kuid nüüd on ta viidud uude vanglasse ning pandud isolatsiooni. Abikaasa sõnul on Exotic karantiinis üksinda.

Ameerika Ühendriikide vanglabüroo teatas kolmapäeval, et kõik, kes on praegu föderaalvanglates, nende hulgas ka «tiigrikuningas» Exotic, pannakse 14 päevaks karantiini, kuna kümned vangid ja vähemalt 37 valvurit on koroonaviirusesse nakatunud.

Exotic pandi selle aasta alguses 22 aastaks vangi, kuna proovis kaks korda ebaõnnestunult korraldada palgamõrva ning väärkohtles loomi. Floridas sadu eksootilisi loomi pidanud mees üritas mõrvata loomakaitsjat Carole Baskinit, kes talle pinnuks silmas oli.

Exotic on praegu meedia huviorbiidis, kuna üle-eelmisel nädalal tuli välja Netflixi dokumentaalsari «Tiger King» («Tiigrikuningas»), mis sai kiiresti üle maailma populaarseks.

Tänase seisuga on Ameerika Ühendriikides üle 245 000 koroonaviiruse juhtumi ja üle 6000 surma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles