KUULA ⟩ Púr Múdd ja Andreas Poom andsid välja uue loo «Get Away»

Elu24
Copy
Púr Múdd
Púr Múdd Foto: Promppilt

Täna, 3.aprillil ilmus elektroonilise duo Púr Múddi ja muusik Andreas Poomi koostöös valminud lugu «Get Away». Kuula lugu SIIT!

Lugu tuli välja Hollandi plaadifirma Frequency alt ning on saadaval kõikides muusikaplatvormides. 

Púr Múdd on elektrooniline duo, mille koosseisu kuuluvad kaks andekat produtsenti ja muusikut – Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman.

Aasta alguses tuli koosseis välja enda looga «Ooh Aah», millele oli esmakordselt vokaali andnud duo liige Joonatan ning nüüdseks on lool juba üle miljoni kuulamise Spotify platvormil. Lisaks oli «Ooh Aah» ka Raadio 2 märtsikuu enimkõlanud lugu. 

Koosseisu värske lugu «Get Away» on valminud koostöös Andreas Poomiga, kellega on duo ka varasemalt loo välja andnud.

Uus lugu räägib aja maha võtmisest, mis on tihti peale rasketel aegadel kõike mõistlikum asi, mida teha. «Lugu on oma olemuselt müstiline, kuid samas siiski väga kaasahaarav, positiivne ning loo sisu väga kõnetav,» iseloomustab Joonatan uut lugu. 

Uuele loole on tulemas ka muusikavideo, mis valmib koostöös artistide kuulajaskonnaga. Púr Múdd ja Andreas on kogunud kokku inimeste reisivideod, millest pannakse kokku üks meeleolukas muusikavideo, mis iseloomustab lugu väga hästi.

«Kuna hetkel oleme kõik olude sunnil pidanud reisiplaanid edasi lükkama ning kodustes tingimustes tegutsema, siis tahamegi enda uue looga viia inimesed vähemalt oma mõtetes kuskile rändama,» ütleb Oliver. 

KUULA LUGU SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles