Harry luges Meghanile sõnad peale: uute tööpakkumistega ei tohi kuningannat mõnitada!

Elu24
Copy
Foto: Dutch Press Photo/Cover Images/Scanpix

Ameerikas uut elu alustanud prints Harry on nii oma abikaasale kui ka töötajatele sõnad peale lugenud, et tema kuninglikku tausta ei tohi kuidagi kuritarvitada.

Harry hoiatas enda ja Meghani meeskonda, et vastu ei tohi võtta ühtegi tööd, mis oleks «kuningannat kahjustav» või «pilkaks kuninglikku perekonda», kirjutab Daily Star. Väidetavalt öeldi paari tele-, filmi- ja heategevuslike pakkumistega tegelevale agent Nick Collinsile, et paar ei tee midagi, mis kahjustaks kuningliku perekonna imidžit.

35-aastane prints olevat pannud oma jala maha ja öelnud, et nad ei võta ette projekte, mis panevad rõhku nende kuninglikele sidemetele – ükskõik kui tulusad need ka poleks.

«Collins on saanud hulgaliselt pakkumisi,» sõnas üks allikas Los Angelesest. «Nad on väärt kümneid miljoneid dollareid ja mõned pakkumised lähevad täielikult kokku nende heategevuslike ideedega, kuid mõned on puhtalt turundus ja reklaamikampaaniad.»

Kõige lihtsam trikk oleks kasutada paari kuninglikku lugu, ent Harry on andnud korralduse, et vastu ei tohi võtta ühtegi negatiivse varjundiga pakkumist. «Põhimõtteliselt kõik, mis on kuninganna, prints Charlesi, tema venna või trooni suhtes negatiivne, on keelatud,» seletas allikas. «See näitab, et kuigi ta on kuninglikust elust eemaldunud, ei taha ta oma vanaema ega isa häirida.»

Disney teatas hiljuti, et Meghan loeb peale teksti värskele dokumentaalfilmile «Elevant» – tegemist on tema esimese tööotsaga pärast kuninglikust elust taandumist.

Harry ja Meghan jätsid 31. märtsil hüvasti oma kuninglike kohustustega. Paaril oli esialgu plaan Kanadasse kolida, ent pandeemia tõttu seadsid nad end sisse hoopis Los Angeleses. Kuulduste kohaselt kolisid nad Californiasse ka seetõttu, et ei peaks kahes riigis korraga makse maksma. Samuti elab Los Angeleses Meghani ema Doria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles