KOROONAMÕRV ⟩ Itaallane tappis oma meedikust pruudi, kuna arvas, et sai talt viiruse (1)

Elu24
Copy
Lorena Quaranta ja Antonio De Pace.
Lorena Quaranta ja Antonio De Pace. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Sitsiilias kägistas mees surnuks oma arstist pruudi, kuna arvas, et oli saanud talt koroonaviiruse.

Itaalia meedia teatel leiti 27-aastane Lorena Quaranta surnuna pärast seda, kui tema peika Antonio De Pace oli politseisse helistanud ja öelnud, et tappis naise, vahendas The Sun.

Mõlemad töötasid Sitsiilias Messina linna kohalikus haiglas ning võitlesid koroonapandeemiaga: De Pace oli medõde ja Quaranta meedik, kes sai alles eelmisel kuul paberid kätte.

Kui politsei korterisse jõudis, lamas 28-aastane De Pace põrandal ning oli oma veenid läbi lõiganud. Talle kutsuti kiirabi ning tapetud tüdruksõbra kolleegid Messina haiglas suutsid mehe elu päästa.

De Pace viidi hiljem kohaliku prokuröri Maurizio de Lucia juurde, kus ta rääkis uurijatele, et tappis naise, kuna oli temalt saanud koroonaviiruse. Teisipäeval tehti neile mõlemale ka koroonatest ning eile selgus, et tegelikult mehel viirust polnud, vahendas tempostretto.it.

Mõni päev enne surma oli Quaranta jaganud sotsiaalmeedias uudist selle kohta, et Itaalias on koroonaviiruse tõttu surnud 41 arsti, kuna neil pole vajalikku kaitsevarustust. «Lubamatu,» kirjutas naine postituse juurde, «praegu peame eriliselt välja näitama vastutustunnet ja armastust elu vastu. Peate näitama austust iseenda, oma pere ja riigi suhtes. Peate mäletama neid, kes pühendavad oma elu haigete aitamisele.»

Kui Quaranta eelmisel kuul oma kvalifikatsiooni kätte sai, kiitis De Pace teda sotsiaalmeedias: «Et jõuda oma unistusteni, peab pühendumusega rasket tööd tegema ning sina oled tõestus sellest. Ma soovin, et saaksid unistuste püüdmist jätkata ning elada alati sellist elu, nagu oled unistanud.»

Quaranta vanematele on öeldud, et matused tuleb korraldada kiiresti, kuna koroonasurmade arv on kõrge. Linnapea Anna Alba sõnul on olukord väga traagiline. «Ta õnnetud vanemad on niigi pidanud kannatama ning nüüd ei saa nad temaga lõplikult hüvasti jätta,» ütles linnapea.

Perekonna advokaat Giuseppe Barba ütles, et vanemad on tütre kaotusest siiani šokis ning räägivad temast olevikuvormis. «Neile ei ole ilmselt veel päris kohale jõudnud, mis juhtus,» arvas Barba.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles