Inglismaa liiga tippväravavaht räägib kohutavast koroonakogemusest: 25 minutit ei saanud üldse hapnikku!

Elu24
Copy
Inglismaa jalgpalliklubi Aston Villa väravavaht Pepe Reina (kollases) kogemus koroonaviirusega oli kohutav.
Inglismaa jalgpalliklubi Aston Villa väravavaht Pepe Reina (kollases) kogemus koroonaviirusega oli kohutav. Foto: MATTHEW CHILDS/Action Images via Reuters/Scanpix

Inglismaa kõrgema liiga klubi Aston Villa väravavaht Pepe Reina rääkis Itaalia väljaandes Corriere dello Sport antud intervjuus avameelselt oma õudsatest kogemustest koroonaviirusega. 

Hispaanlasest kollikipril avaldusid paar nädalat tagasi alarmeerivaid tundemärgid: palavik, kuiv kurk, lõpmatuna tundunud peavalu. Kahtlused koroonaviirusesse nakatumisest osutusid tõeks, Reina test oli positiivne.

Kohe haigusnähtude tekkides esines mehel tugevaid hingamisprobleeme.

«Ma ei saanud hingata, hingamisraskustega vaheldus hirm, mis segunes paanikaga ja kestis pikki minuteid. Ma ei saanud hapnikku umbes 25 minutit, tundus nagu kurk oleks kinni paistetanud, see oli elu üks hullemaid hetki,» rääkis Reina. 

Pepe Reina
Pepe Reina Foto: MATTHEW CHILDS/Action Images via Reuters/Scanpix

37-aastane väravavaht viibis nädalapäevad karantiinis, kuid hullem on nüüdseks möödas ja sportlane on haiguse seljatanud. Jaanuaris Aston Villaga ühinenud Reina arvas, et kuigi mängud Inglismaa liigas on peatatud aprilli lõpuni, oleks mõistlik veelgi mängupausi pikendada.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles