PILK PEALE ⟩ Noor räpitalent villemdrillem avaldas uhke videosingli

Elu24
Copy
villemdrillem
villemdrillem Foto: Nikita Turok @nturok

Hetke üks lootustandvamaid kohalikke hiphopi artiste villemdrillem, kodanikunimega Villem Reimann, andis välja videosingli «sumsum».

Noor räpitalent soovis selle looga teha oma fännidele kingituse ja sügavama mõtte võib igaüks enda jaoks sealt ise leida – kas tegu on nädala selgroogu murdva emotsiooniga või tuleb ellu suhtuda sama lihtsalt kui loto mängimisse.

Kuna lugu on üks Villemi lemmikumaid olemasolevast repertuaarist, siis soovis ta sellele juurde anda väga korraliku visuaali: «Ma armastan muusikavideoid ning olen neid alati suuammuli vahtinud. Eestis on üks hea agentuur kah, A Cube Agency, kus tegutseb mu hea sõber Jüri Belov. Mul on tegelikult juba ammu-ammu olnud plaan teha temaga midagi väga tuusa, oli vaid aja küsimus millal see juhtub.»

«sumsum» sai villledrillemil tegelikult valmis juba 2019. aasta detsembris, kuid muusikavideo sai lõpliku vormi alles paar päeva tagasi. Jüri Belov sai singli demoversiooni eelmise aasta lõpus ja seda kuulates hakkasid tal kohe kujundid peas visualiseeruma: «Video valmimisprotsess nõudis päris palju aega, mis oli täis erinevaid kohtumisi, läbirääkimisi, vaidlusi kuni lõpuks saabus filmimise päev. Suured tänud Villemile usalduse eest ja meie fantastilisele A-cube meeskonnale Alesander Tokareviga eesotsas.»

Loo suhestuv ja olmeline lüürika on villemdrillemi enda sulest, muusika ja produktsiooni eest vastutavad okeiokei poisid Karl Killing ja Gevin Niglas.

Oma karjääri alustas villemdrillem Soundcloudis, kogudes keskkonnas enam kui miljon striimi. Laiema avalikkuse teadvusesse jõudis ta 5MIINUST x villemdrillem talvise hitiga «Paaristõuked», mis on püsinud Eesti digitabelite #1 kohal juba 13 järjestikust nädalat. Muusikakirjutamisele lisaks tegeleb 19.aastane abiturient hetkel usinalt eriolukorrast tingitud e-õppega ja ammutab inspiratsiooni tänavamoest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles