VIDEO ⟩ Komöödiaklubi etendust katkestama läinud politsei avastas eest tühja saali

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Suurbritannias läks politsei tühja komöödiaklubi kontrollima, sest arvasid et salvestusena mängitud etendusest tehti otseülekannet.
Suurbritannias läks politsei tühja komöödiaklubi kontrollima, sest arvasid et salvestusena mängitud etendusest tehti otseülekannet. Foto: Kuvatõmmis videost

Briti komöödiaklubi teatel proovisid umbes 20 politseinikku siseneda nende hoonesse selleks, et peatada kaks nädalat varem salvestatud etenduse ülekanne, sest võimuesindajad pidasid seda otseülekandeks.

Inglismaal Liverpoolis asuva «Hot Water» komöödiaklubi omanikud rääkisid, kuidas, koomik Paul Smith tegi klubist Facebooki otseülekannet, kuid mõned vaatajad võtsid seepeale politseiga ühendust, sest arvasid, et klubi on koroonapandeemia keeluaja reegleid rikkunud, vahendas upi.com.

«Olin tõesti üllatunud. Esimesena kuulsime sellest meie kõrval asuva kaupluse töötajatelt, kes helistasid meile ja ütlesid, et klubi juurde tuli terve armee politseinikke,» rääkis klubi üks omanikke Paul Blair Sky Newsile. 

«Vaatasin meie turvakaamerasalvestist ja nägin väljas umbes 20 politseinikku,» rääkis ta.

Politsei kinnitas, et nende ametnikud käisid tõesti laupäeval klubi juures kontrolli tegemas. 

«Meie ametnikud vastasid teatele, et komöödiaklubi oli avatud ja sealt edastati otselülitust etendusest, mida olid paljud inimesed kohapeale vaatama tulnud,» kommenteeris Merseyside'i politsei esindaja. 

Politsei esindaja sõnul käisid ametnikud klubis ja leidsid, et see oli suletud ning ühtegi hingelist sealt ei leitud. 

Blair tunnistas, et videos filmiti tõesti etendusest, mis anti täismajale, kuid see filmiti tegelikult 7. märtsil. 

Blair ütles, et Smith üritas seda ülekande ajal ka mitu korda inimestele selgeks teha.

«Ma arvan, et see oli nende aja raiskamine, kuid ma ei usu, et see, kes iganes neile helistas, tegi seda meelega, ma arvan, et see oli lihtsalt arusaamatus,» sõnas Blair.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles