UUS KALLIM? Silvia Ilves uuest salapärasest muusast: ta lihtsalt tuleb mu ellu ning keerab kõik pea peale

Elu24
Copy
Silvia Ilves.
Silvia Ilves. Foto: Remo Tõnismäe

Märtsi viimasel nädalavahetusel postitas tšellist Silvia Ilves (27) sotsiaalmeediasse foto, kus muusik varjab oma nägu maskiga. Postituse pealkirjas vihjab Ilves aga salapärasele muusale, kes tema ellu eriolukorra ajal on saabunud. 

«Ja ta lihtsalt tuleb mu ellu ning keerab kõik pea peale. See on nii äge! Naudin selle kõige juures iseendaks olemist!» teatas Ilves oma Instagrami fännidele.

«Ei oleks osanud arvatagi, et keerulise ajaga koos kingitakse mu ellu üks ilus hing, kes täidab just seda kohta, millest olen unistanud — muusa rolli.»

Ilves jätab õhku küsimuse, kas muusa rolli kohta täitev salapärane isik on tšellisti uus kallim ja lisab: «mida veel tahta... Ei tahagi rohkemat. Oh armas aeg.»

Lõpetuseks märkis Ilves postitusele #ilovemylife ehk «ma armastan oma elu».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Ilves - the cellist (@silviailves) on

Teadaolevalt oli Ilves viimati suhtes muusik Paul Neitsoviga (26). Nende tormiline suhe 2019. aasta novembris lõppes nädalatega, kuid muusikud on jäänud sõpradeks. Koos anti märtsi alguses välja ka ühine plaat «Kümnel keelel» ja Ilves on oma sotsiaalmeedias jaganud pilte koos Neitsovi uue kallima Alyona Tinyakovaga.

Hiljuti arutasid Ilves ja Neitsov avaliku Facebooki postituse all kirglikult ja vastuoluliselt koroonaviiruse teemal. 

Ilvesel on varasematest kooseludest neli poega, noorim sündis 2018. aasta lõpus. Noorima poja isa on Ilvese endine kihlatu Jaak Kullaga, kellest tšellist möödunud aasta suvel lahku läks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles