VIDEO ⟩ Ainult head uudised! Näitleja John Krasinski käivitas üliarmsa veebisaate

Elu24
Copy
John Krasinski
John Krasinski Foto: Kaader videost / Youtube.com

Hittkomöödiast «The Office» tuntud näitleja John Krasinski otsustas raskel ajal süstida inimestesse rohkem positiivsust ning seda vaid headele uudistele pühendatud veebisaatega.

Krasinski võtab oma saates ette südantsoojendavad lood, mis võivad inimestel praeguses koroonakriisis kahe silma vahele jääda, vahendab The Verge. Näiteks teeb näitleja saates juttu ülemaailmsest lehvitamisaktsioonist, kohalikku kalameest aidanud härrast ja majaomanikust, kes üllatab kullereid kingitustega.

Kuna tegemist on siiski John Krasinskiga, ei puudu saatest ka külalised. Esimeses episoodis liitus videosilla abil temaga näitleja Steve Carelliga. Koos sarjas «The Office» näidelnud mehed meenutasid oma lemmikuid stseene ja teleprojekti tohutut menu.

Saate lõpus tegi Krasinski intervjuu ka 15-aastase vähihaige tüdrukuga, kes möödunud nädalavahetusel sotsiaalmeedias laineid lõi. Courtney «Coco» Johnson läbis just keemiaravi ja naasis koju. «Kirjutasin su emale ja ütlesin talle, et nutsin pärast su video vaatamist väga pikka aega – lihtsalt siirast õnnest,» tunnistas staar. «Te rokite, et seda kogu ülejäänud maailmaga jagate.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles