PILDID ⟩ Briti paar leidis lõbusa viisi, kuidas pulmakülalistele mõeldud šokolaadijänestega meelt lahutada

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Mark Burton ja Frankie Lewis otsustasid pulmakülalistele mõeldud šokolaadijänestega hoopis lõbusaid sündmusi ette võtta. Näiteks mängisid nad maiustusega läbi ka enda edasi lükatud pulmad.
Mark Burton ja Frankie Lewis otsustasid pulmakülalistele mõeldud šokolaadijänestega hoopis lõbusaid sündmusi ette võtta. Näiteks mängisid nad maiustusega läbi ka enda edasi lükatud pulmad. Foto: SWNS / Scanpix

Mark Burton ja tema kihlatu Frankie Lewis ostsid oma pulmakülalistele kingituseks šokolaadist jänesed. Kuna aga pulmad tuli edasi lükata, otsustas nutikas paar nii pulmad kui ka näiteks olümpiamängud jänkude abil ära pidada. 

32-aastase Mark Burtoni ja 28-aastase Frankie Lewise pulmad pidid toimuma 4. aprillil, kuid koroonaviiruse pandeemia ja karantiini tõttu tuli neil pidu edasi lükata, vahendas Mirror.

Paar oli oma külalistele ostnud ka 115 šokolaadist jänest. Kuid selle asemel, et lasta kogu sellel šokolaadil raisku minna, otsustasid nad asjale üsna loominguliselt läheneda. 

«Kodust töötades on meil kahte asja küllaga - jäneseid ja aega,» avaldas Burton, kuidas neil tekkis idee korraldada hoopis jänkupulm. 

Tais elav resiblogija jõudis tagasi Suurbritanniasse vahetult enne seda, kui riiklik eriolukord kehtima hakkas. 

Humoorikal fotolavastusel seisid minilooriga pruut ja kikilipsu kandev jänku-peigmees ametniku ees ning tseremooniat jälgisid jänku-külalised. 

Lõbus postitus hakkas kiiresti levima ning lühikese ajaga oli see juba üle 134 000 meeldimise saanud ning seda oli 25 000 korda jagatud.

Kuid lõbu sellega ei lõppenud. Järgmisena saatis paar jänesed reisile. 

«Nagu tava dikteerib, käisid loomad kahekaupa. Ja nagu valitsus dikteerib, hoidsid nad kogu aeg turvalist sotsiaalset distantsi - kaks jänku meetrit,» kirjutas Mark oma ajaveebis Thai Spicy Travel.

Pärast seda korraldati aga Lindti jänku olümpia.

Paar korraldas jänestele ka olümpiamängud.
Paar korraldas jänestele ka olümpiamängud. Foto: SWNS / Scanpix

Paar lubas, et sellega nad ei peatu ning jänkudega võetakse veel igasuguseid vahvaid tegevusi ette. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles