PIDU KARANTIINI AJAL ⟩ Video: vanemad viisid poja 21-aastaseks saamise puhul garaaži ehitatud ööklubisse

Elu24
Copy
Vanemad korraldasid oma 21-aastaseks saanud pojale üllatuspeo, kus poeg oli ainus ööklubikülastaja.
Vanemad korraldasid oma 21-aastaseks saanud pojale üllatuspeo, kus poeg oli ainus ööklubikülastaja. Foto: Kuvatõmmis Youtube'ist

Paljude jaoks on 21. sünnipäeva üks suurimaid pidusid, mida täisikka jõudes peetakse. Kuidas aga pidutseda nüüd, kui enamus maailmast on koroonaviiruse tõttu «lukus». 

USAs New Jersey osariigis Roselandis elava Jack Torchia vanemad otsustasid oma 21-aastaseks saanud pojale teha karantiini ajal üllatuspeo garaaži ehitatud ööklubis, vahendas Lad Bible.

Jacki õde, 18-aastane Emily Torchia, filmis peo üles ning avaldas humoorikad klipid TikTokis.

Jacki õde Emily mängis videograafi, samal ajal kui tema isa Anthony «töötas» tol õhtul klubi turvamehena ja ja tema ema Carolyn oli ametis baaridaamina. 

Perekonnale kuuluva maja garaaži ukse juures oli seinal silt: «Sissepääsuks peab olema vähemalt 21 aastat vana» ja Anthony palus seetõttu ka klubisse tulnud pojal isikut tõendav dokumenti näidata. 

«Tere tulemast klubisse Karantiin,» tervitas ema saabunud sünnipäevalist.

«Mu ema ja isa nägid palju vaeva, et see kõik tunduks võimalikult reaalne. Mu ema käskis isal isegi teksti pähe õppida. Tänu sellele muutus ka karantiinis olemine kergemaks,» rääkis Emily BuzzFeedile.

«Mu vend nautis seda iga sekundit. Ütlesime talle õhtusöögil, et ta peab riidesse panema, sest me läheme klubisse - segadus ta näol oli naljakas,» kirjeldas Emily.

Videot, mille Emily postitas oma TikToki kanalile, on vaadatud 5,3 miljonit korda ja sellel on 1,3 miljonit meeldimist.

Torchia pere pidu on aga inspireerinud ka paljusid teisi, mistõttu on kodused meelelahutusasutused populaarseks muutunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles