FOTOD JA VIDEO ⟩ Reisiblogijad näitasid oma uhket villat, kus nad karantiinis on ja fännidel viskas üle: kõva hooplemine!

Elu24
Copy
Kuvatõmmis Jack Morrise Youtube'i videost.
Kuvatõmmis Jack Morrise Youtube'i videost. Foto: youtube.com

Reisiblogijad Jack Morris (29) ja Lauren Bullen (26) postitavad koroona ajal sotsmeediasse kaadreid sellest, kuidas nad oma uhkes villas isolatsioonis on. 

Briti väljaaanne The Sun vahendab, et mõned blogijate fännid leiavad aga, et noored lihtsalt praalivad oma luksusliku elustiiliga.

Jack ja Lauren kohtusid 2016. aastal ning 2018. aastal kolisid nad Balile, kuhu ehitasid ka oma unistuste kodu. Blogijate villas on kolm magamistuba ja viis vannituba. Maja juures on ka bassein. 

Hiljuti jagas Jack Instagramis kaadrit ka sellest, kuidas mööduvad tema päevad isolatsioonis. «Selline näeb isolatsioon välja Balil. Põhimõtteliselt koosneb mu elu praegu Netflixist ja Mario Kartist.»

«Mida te kodus teete, et end lõbustada? Loodan, et kõik on terved,» kirjutas ta oma 2,7 miljonile fännile.

Ent ei läinud kaua aega enne, kui mehe sotsiaalmeedia jälgijad talle korralikult lajatasid. Nimelt leidsid nii mõnedki, et « nende olukord võiks olla ka hullem».

«Kõva hooplemine,» kirjutas üks fännidest.

«Vau, karantiinis olemise tase on maailmas ikka nii erinev,» leidis veel teinegi jälgija.

«Kena loss!» lisati veel.

Austraaliast pärit Lauren, kel on sotsiaalmeedias 2,1 miljonit jälgijat, teatas varasemalt, et ta ei kavatse hetkel sinna naasta, kuna Jack ei saa temaga kaasa minna. «Hetkel pole Indoneesiat veel kinni pandud, saarel on väga vaikne.»

«Paljud inimesed on otsustanud siin isolatsioonis olla, et ei tekiks suuremat haigusepuhangut,» lisas naine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The dream pool house #Australia #InteriorDesign #doyoutravelpresets

A post shared by lauren bullen (@gypsea_lust) on

«Üritame Laureniga villas olla nii palju kui võimalik ning hoida teistega sotsiaalset distantsi,» lisas Jack omalt poolt.

«See sakib, aga kui kõik täidavad oma osa, saab see kõik ka kiiremini läbi.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OUR DREAM HOME IS FINISHED! ?? It’s been quite a journey but we finally finished building our villa here in Bali! I first visited this island 4 years ago and if someone told me back then that I’d be building my first house here from scratch I’d never believe it! ? We started building in July last year and even though it wasn’t quite finished we moved in 3 months ago! It was built so fast and even though we’re living in it we still need to buy a few extra interior things before doing our house tour video. With that said we’re planning on having everything done in the next week so we should be able to post the video this month! ?? Big shout to my partner in crime @gypsea_lust - without her the house would look nothing like it does (can’t wait to show you guys inside!) We’ve loved sharing this journey with you all and it’s been so nice that so many of you have taken such interest in it. We’ve been flooded with questions and we want to answer them all in our video so if you have any let me know in the comments! ?? So happy to officially call Bali our home away from home! #bali #canggu #firsthouse

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles