Euroopa noorim koroonaviiruse ohver on väidetavalt 14-aastane Portugali poiss

Elu24
Copy
Hauaküünlad.
Hauaküünlad. Foto: TASS/Scanpix

Kõigest 14-aastane poiss, keda lähedased kirjeldavad kui «inglit», on tõenäoliselt Euroopa kõige noorem koroonaviiruse ohver, vahendab Daily Star.

Uma morte quando não é natural, não é fácil de aceitar... Tu eras um jovem “reguila", mas bom, alegre, divertido e...

Posted by Brites Maria Ferreira Marques on Pühapäev, 29. märts 2020

Noor jalgpallur Vitor Godinho toimetati Sao Sebastiao haiglasse, kus vaatamata arstide pingutustele ei suudetud noormehe elu päästa. Vitor suri haiglas pühapäeva hommikul. 

Kohalik meedia kirjutab, et noormehel oli diagnoositud psoriaas, mis võib mõjutada immuunsussüsteemi.

Veebileht Portugal Resident vahendab, et Ovari linnapea Salvador Malheiro ütles ajakirjanikele, et esialgu polnud poisil koroonaviirust diagnoositud, kuid pärast haiglasse toimetamist tehti talle test, mille tulemus oli positiivne.

Linnapea kinnitas, et 14-aastasel poisil olid ka varasemad terviseprobleemid.

Portugali terviseminister Marta Temido lisas, et hetkel on liiga vara öelda, kas laps suri just koroonaviiruse tõttu, kuna tema olukord oli keeruline.

Portugalis on koroonaviiruse Covid-19 surmajuhtumeid kinnitatud 119, koroonaviirusega on diagnoositud ligi 6000 inimest.

Seni on teadaolevalt noorim koroonaviiruse ohver olnud Prantsusmaalt pärit 16-aastane tüdruk, kel polnud samuti varasemaid terviseprobleeme. Tüdruku ema sõnul ilmnesid haigusnähud kerge köhaga, seejärel tekkisid hingamisraskused. Seejärel toimetati tüdruk haiglasse, kus ta suri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles