Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

RISKIBISNISS Briti tõsielustaar kombib mahlaka pildiga instareeglite piire

Elu24
Copy
Jemma Lucy osales 2017. aastal briti tõsielusaates «Suur vend».
Jemma Lucy osales 2017. aastal briti tõsielusaates «Suur vend». Foto: Kuvatõmmis tõsielusaatest «Suur vend»

Briti tõsielustaar, endine glamuurimodell ja DJ Jemma Lucy (31) kostitas oma fänne mahlaka pildiga, millega naine kombib ühe Instagrami range reegli piire.

2017. aastal briti tõsielusaatest «Suur vend» osa võtnud Jemma on kogunud Instagramis hulgaliselt fänne. Endine glamuurimodell postitab paljastavaid pilte, näitab uhkelt ette oma tätoveeringuid ning ei karda Instagrami-reeglite piire aegajalt kompida.

Näiteks postitas Jemma mõni päev tagasi paljastava pildi. Naisel on seljas vaid pitsist kimono, mis vaevalt naise kehavõlusid katab. Instagram on teadupäraselt seadnud rakenduse kasutajatele reegli, mille kohaselt ei ole alasti pildid lubatud ning fotol ei tohi naise nibu(d) nähtaval olla.

«Tule minu juurde, maksan su trahvi ära,» õrritas Jemma oma postituse pealkirjas, sest pildil on naine väga lähedal range instareegli rikkumisele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Come mine I’ll pay your fine ??

A post shared by Jemma Lucy (@jemlucy) on

Tõsielustaari fännid on kommentaarides väljendanud vaimustust ning paljud on lisanud, et tegu on «januse» pildiga. Pilt on ööpäevaga teeninud üle 25 000 positiivse reaktsiooni ning hetkel on pilt veel Instagramis üleval.

Instareegel hõlmab ka fotosid, videoid ja mõnda digitaalselt loodud sisu, mis näitab täielikult alasti tuharate lähivõtteid. Ka selle reegli on tõsielustaar proovile pannud. Seda pilti näed SIIT.

Jemma sai eelmise aasta mais esimest korda emaks, kuid on oma lapse isa identiteeti varjanud, vahendab Mirror. Ema roll pole aga Jemmat Instagramis tagasi hoidnud ning naine postitab julgelt «januseid» pilte oma ligi 700 000 fännile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jemma Lucy (@jemlucy) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jemma Lucy (@jemlucy) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles