ÕPPEVIDEO ⟩ Politsei ja päästeamet näitavad ette, kuidas hoida ohutut inimestevahelist pikivahet

Elu24
Copy
Politsei ja päästjad tuletavad inimestele meelde, et väljas käies tuleb üksteisega hoida kahemeetrist vahet.
Politsei ja päästjad tuletavad inimestele meelde, et väljas käies tuleb üksteisega hoida kahemeetrist vahet. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Politsei- ja piirivalveamet avaldas koos päästeametiga õppevideo, mille vaatamisel peaksid kõik õige inimestevahelise kahemeetrise pikivahe hoidmise selgeks saama. 

Politsei- ja piirivalveamet tuletasid Facebooki postitatud videoga kõigile meelde, et nüüd on käes aeg, kus iga Eesti inimene saab olla kangelane. «Selleks ei pea tegema muud, kui püsima kodus või hädavajalikke käike tehes järgima lihtsat reeglit - 2 inimest, 2 meetrit,»tuletas PPA kõigile video tutvustuses meelde.

See tähendab et õues ja siseruumides liikudes käi üksi või kahekaupa ning hoia teistega vähemalt kahe meetri pikkust vahet.

«Võitluses koroonaviirusega ? vastutab iga #Eesti inimene elude eest - ole kangelane, #püsikodus! Hädavajalikke käike tehes hoia teistega distantsi!» julgustas ka päästeamet inimesi kriisiolukorras õigesti käituma. 

Postitust jagas oma Facebookis ka Viljandi politseijaoskond, kes lisas eelnevale: «Teeme lihtsalt selgeks, mida tähendab tänasel päeval 2+2 reegel. Palun, olge kangelased ja jälgige seda! Aitäh teile selle eest! Hoidkem enda ja lähedaste tervist!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles