Hispaania spordihiid nülib töötasusid 70 protsendi võrra, Lionel Messi palk langeks kivina

Elu24
Copy
Võtab tõsiseks: argentiinlase Lionel Messi töötasu tõotab FC Barcelonas väheneda miljonite eurode väärtuses.
Võtab tõsiseks: argentiinlase Lionel Messi töötasu tõotab FC Barcelonas väheneda miljonite eurode väärtuses. Foto: Eric Alonso/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Suurklubi FC Barcelona ja sportlaste rahaasjad on Euroopa ühes suurimas spordiklubis täiesti sõlmes. Klubi juhtkond andis teada, et soovib Hispaanias kehtestatud eriolukorra ajaks mängijate palku kärpida 70 protsendi võrra.

Ettepanek puudutab enim loomulikult ülikõrgelt tasustatud jalgpallureid, kuid ka klubi korvpallureid, käsipallureid ja saalijalgpallureid.

Kataloonia raadiojaam RAC1 andis teada, et sportlased on teinud ka oma ettepaneku: palkasid võiks vähendada 30 protsendi võrra hooaja lõpuni.

Kuna eriolukord Hispaanias võib venida maisse või isegi juunikuusse, siis mängijate ettepanek ei kattu sugugi klubi juhtkonna nägemusega.

FC Barcelona juhtkond koguneb neljapäeva õhtul, et asja arutada. Kogu klubi eelarve oli 642 miljonit eurot, jalgpalli osakaal sellest on 552 miljonit. 

Klubi superstaari, argentiinlase Lionel Messi aastapalgaks koos boonustega hinnatakse 80 miljonile eurole,  seega oleks Messi klubi suurim kaotaja... 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles