PULLID PILDID ⟩ Briti naine tegi kuninganna ja teiste telekangelaste silme ees midagi väga ootamatut

Elu24
Copy
Isolatsioonis aega veetev Alison leidis viisi, kuidas enda ja teiste päeva natuke rõõmu tuua ning poseeris alasti kuninganna Elizabeth II ees.
Isolatsioonis aega veetev Alison leidis viisi, kuidas enda ja teiste päeva natuke rõõmu tuua ning poseeris alasti kuninganna Elizabeth II ees. Foto: Alison Cressey / SWNS/Scanpix

Suurbritannias elav Alison Cressey otsustas keerulistel aegadel sõpradele natuke huumorit teha. Nõnda kooris Alison end «kuninganna ees» paljaks ning koostöös teiste teleekraanil olevate tegelastega pakkus naine kõigile ohtralt rõõmu!

Alisoni sõnul tuli idee enda keha teleekraanil olevate isikute ees välgutada juhuslikult. Naine tuli vannitoast välja ning järsku kargas pähe mõte koorida end kuulsuste ees paljaks. Sellest nüüdseks saanud populaarne sotsiaalmeedia postitus, mis on toonud naeratuse tuhandete näole.

«Meil on nutiteler seega me otsisime mõned šokeeritud nägudega isikud üles. Panime mõned neist ekraanile ja ma hakkasin välgutama,» kirjeldas Alison ja lisas, et postitas pildid oma privaatsele Facebooki kontole.

«Isoleerituse tõttu hakkab igavus kallale tulema,» kirjutas Alison oma postituse pealkirjas.

Alison poseeris nii inimeste kui ka loomade ees. Mõned reaktsioonid olid teistest veidi... negatiivsemad.
Alison poseeris nii inimeste kui ka loomade ees. Mõned reaktsioonid olid teistest veidi... negatiivsemad. Foto: Alison Cressey / SWNS/Scanpix

«Mu sõbranna Hispaaniast tahtis seda oma kontol jagada ning palus postituse avalikuks muuta,» täpsustas Alison, kelle nüüdseks avalikku Facebooki postitust koos kõigi piltidega on jagatud ligi 100 000 korda. 

«Loodan, et minu isolatsioon toob naeratuse teie näole,» kirjutas Alison Instagramis.

Fotograafiaga tegeleval Alisonil pole Instagramis eriti palju jälgijaid, kuid tema huumorikate fotodega postitusest on saanud tema konto populaarseim postitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles