BEMMIANARHIA ⟩ Pildid ja video: Tallinna tänavad kubisevad öösiti liiklushuligaanidest (3)

Elu24
Copy
Tänavasõitjad panevad kogunemistest pilte ja videosid üles.
Tänavasõitjad panevad kogunemistest pilte ja videosid üles. Foto: Instagram

Eesti streetracerite küllaltki populaarne Instagram näitab, milline äärmiselt aktiivne ööelu tänavatel karantiini ja politsei kiuste käib.

Instagrami kasutaja Tallinn Night Racing on põnev leid. Kas teadsite, kui ohtlik jalakäijal öistel Tallinna tänavatel võib olla?

See konto maalib aga päris värvika pildi. Nimelt avaldavad streetracer'id uhkelt videosid kõigilt kogunemistelt. Justkui «Kiired ja vihased», aga kodumaine!

Selgub, et kuskil Tallinna tänavatel kogunevad öösiti mitmed kümned autod, et üksteisega mõõtu võtta ja niisama rehve vilistada. Ka rahvast on nagu murdu.

Postitustest tundub, et Tallinn Night Racingut haldab venekeelne kogukond. Sellel on juba 1200 jälgijat. See repost'ib ka teiste kastajate üles laetud videosid, kus TNR on märgitud.

Võib arvata, et selliste kogunemiste jaoks peab põhjalikku korraldajatööd tegema. Videotelt on näha parklasse kogunenud kümneid autosid. Mitmel on asukohaks märgitud ka Muuga. Mida ümberringi elavad inimesed sellest melust arvavad, võib vaid oletada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One big family.. ? Photo by. @stanli99

A post shared by TNR (@tnr.ee) on

See kõik jätab maigu justkui Stockholmis pesitseva «Highway» filmisarja Eesti versioonist. Kuigi kodumaistel videotel ei näe me absurdsetel kiirustel läbi linna kihutamist, teevad autod ka siin siiski tõsiseid hulluseid.

Video annab aimu, mida need üritused endast kujutavad!

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles