UUTMOODI ÜLESKUTSE ⟩ Eesti elektroonilise muusika trio kutsub fänne virtuaalses musavideos osalema

Elu24
Copy
Elektroonilise muusika trio I Wear* Experiment kutsub fänne üles panustama virtuaalsesse muusikavideosse.
Elektroonilise muusika trio I Wear* Experiment kutsub fänne üles panustama virtuaalsesse muusikavideosse. Foto: Pressimaterjal

Elektroonilise muusika trio I Wear* Experiment kutsub fänne üles panustama oma uude muusikavideosse. Seda muidugi olukorda arvestades virtuaalselt.

«Oleme teilt viimaste aastate jooksul palju toetust ja positiivset tagasisidet saanud. Seda nii interneti kaudu kui ka meie kontsertidel üle kogu maailma,» pöördus bänd oma fännide poole. «Oleme teile selle eest tõeliselt tänulikud. Praeguses kaoses tahame oma järgmise muusikavideoga teieni tuua puhast ilu ja selleks on meil vaja teie abi.»

Bänd ootab kõigilt muusikavideos osaleda soovijatelt 6–60 sekundi pikkust aegluubis horisontaalset videoklippi, mis kajastab hetke ilu ja/või rõõmu, meiliaadressile iwearexperiment@gmail.com. Postita video ka oma Instagrami kontole, märgista @iwearexperiment ja lisa juurde teemaviide #beautyXchaos. Tähtaeg on 10. aprill.

Näide videost:

Bänd kogub videod kokku, vaatab need üle ja teeb neist uue muusikavideo. Küsimuste korral saad pöörduda bändi poole saates sõnumi Instagramis või Facebookis.

«Loodame, et see video toob keerulisel ajal inimestele rõõmu. Olge terved ja püsige kodudes,» lisas trio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles