ON ALLES TOLA ⟩ Pildid: juutuuber parkis oma kalli sportauto haigla ukse ette ja tegi koroonaviiruse üle nalja

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juutuuber Doctor Troller, kes teeb inimestele vempe enda sõnul vaid nende lõbustamiseks, parkis oma kalli punase Lamborghini teisipäeval kahe Suurbritannias asunud haigla ette tekitades sellega paljudes pahameelt.
Juutuuber Doctor Troller, kes teeb inimestele vempe enda sõnul vaid nende lõbustamiseks, parkis oma kalli punase Lamborghini teisipäeval kahe Suurbritannias asunud haigla ette tekitades sellega paljudes pahameelt. Foto: SWNS /Scanpix

Suurbritannia juutuuber põhjustas Londoni kahe haigla ette oma punast sportautot parkides korraliku kaose ja tekitas «viirusetapjast» masinaga inimestes pahameelt. 

Juutuuber Doctor Troller parkis teisipäeval oma punase Lamborghini, millel ilutsevad kirjad «Kodukootud COVID-19 tapja» Londonis asuvate Chelsea ja Westministeri haigla ukste ette, kus käib seoses koroonaviirusega ööpäevaringselt veelgi usinam haigete vastuvõtt ja nende ravimine, vahendas Daily Mail. 

Superauto oli pargitud kahekordsetele kollastele joontele ja hädaabisõidukitel tuli sellest haiglasse pääsemiseks mööduda.

Vembuvenna auto häiris haigla tööd sedavõrd, et selleks tuli personalil kohale kutsuda politsei.

Juutuuber Doctor Troller põhjustas oma punase sportautoga teisipäeval paljudes inimestes pahameelt. Mehe sõnul on tema vembud aga süütud ning tema eesmärgiks on inimesi lõbustada.
Juutuuber Doctor Troller põhjustas oma punase sportautoga teisipäeval paljudes inimestes pahameelt. Mehe sõnul on tema vembud aga süütud ning tema eesmärgiks on inimesi lõbustada. Foto: SWNS /Scanpix

«Me teame, et paljud haiglate töötajad pargivad oma autosid sinna, kuhu parasjagu saab ega palu neil oma kohalt minema sõita,» kommenteeris juhtunut Kensingtoni ja Chelsea kuningliku piirkonna pressiesindaja. Küll aga paluti autoga eemale sõita juutuuberil, kes takistas kiirabi haigla ukse ette jõudmist. 

Troller sõitis lõpuks oma autoga haigla ukse eest minema.

Siiani on Suurbritannias koronaviiruse tõttu surnud 422 inimest ja on kinnitatud 8 077 haigusjuhtumit, kusjuures London on riigis kõige suurema löögi alla sattunud osa.

Doctor Troller postitas esmaspäeval Youtube'i video, kus tutvustas oma punase sportauto taustal kodukootud viirusetõrjevahendit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles