SAATUSE IROONIA? ⟩ Katsumisest ja evakuatsioonist laulnud Cascadal tuvastati koroonaviirus

Elu24
Copy
Cascada 2017. aastal Tallinna lauluväljakul festivalil We Love The 90s.
Cascada 2017. aastal Tallinna lauluväljakul festivalil We Love The 90s. Foto: TONI LÄÄNSALU/POSTIMEES

Lauljatar Cascada, kes peaks juuli keskpaigas Tallinna lauluväljakul esinema, teatas, et tal on koroonaviirus. Irooniliselt räägivad lauljatari tuntumad lood katsumisest ja tantsupõranda evakueerimisest.

Saksa ansambli Cascada laulja Natalie Horler teatas Instagramis, et ta koroonaviiruse test osutus positiivseks. «Ma üritan selle mõttega ära harjuda, aga tegelikult ei muutu mu igapäevaelus suurt midagi,» kirjutas lauljatar.

38-aastane sakslanna selgitas, et on niigi juba pikalt karantiinis olnud ja lähikontakte vältinud, ent nüüd kavatseb 14 päeva kodus püsida. «Tõenäoliselt läheb mul koroona kergelt üle, nii et kõige tähtsam on kaitsta kõiki teisi, keda see viirus ohustab,» kirjutas Horler ja palus teistelgi kodus püsida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CASCADA (@cascada_official) on

Lauljatar lisas, et tal on palavik ja peavalu ning loodab, et sümptomid kaovad peagi. «Üldiselt on mul kõik hästi ja veedan terrassil aega,» kirjutas Horler ning tänas kõiki heade soovide eest.

Ühismeedias on pakkunud nalja asjaolu, et Cascada tuntumad laulud on «Everytime We Touch» (tõlkes «iga kord, kui katsume») ja «Evacuate the Dancefloor» («evakueerige tantsupõrand»). Irooniliselt levib viirus just katsumise kaudu ning leviku tõkestamiseks on meelelahutusasutused, näiteks tantsupõrandad, paljudes riikides suletud.

Kui lauljatar tervise korda saab ja koroonakriis vaibub, peaks Cascada esinema 9.–11. juulini Tallinna lauluväljakul toimuval muusikafestivalil We Love the Millennium/90s.

Seni on kuulsustest koroonaviirus tuvastatud veel näiteks Tom Hanksil, Idris Elbal, Olga Kurylenkol, Kristofer Hivjul, Andy Cohenil, Plácido Domingol ja Kevin Durantil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles