UUS TELEKAVA ⟩ Kriis keeras Kanal 2 kevadprogrammi pea peale

Elu24
Copy
Foto: Madis Sinivee

Seoses üleilmse kriisiolukorraga on ka Kanal 2 sunnitud tegema mõningasi muudatusi oma kevadprogrammis.

Kanal 2 vaataja jaoks saabub sel aastal suvi varem, õigemini kevadhooaeg jääb veidi lühemaks kui tavapäraselt. «Õnneks oleme jõudnud mitmete kodumaiste saate ja sarja tootjatega kokkulepeteni, mis võimaldavad hetke olukorra tõttu hoida uusi saateid eetris maksimaalselt,» ütles Postimees Grupi telekanalite programmijuht Kaspar Kaljas.

Millised muudatused siis hetkel täpsemalt plaanis on?

Juba uuest nädalast jätkab igapäevane meelelahutusmagasin «Õhtu!» pooletunnisena, pakkudes Jüri, Pireti ja Roberti näol jätkuvalt kaasahaaravat seltskonda argipäevades.

Seoses olukorraga, kus maailm on justkui «lukku pandud» ei saa kahjuks Roald oma reisiseiklusi jätkata ja viimane «Roaldi retked» saab olema eetris 21. aprillil. Õnneks kodumaal saab veel äärmisel vajadusel ringi liikuda ja seda võimalust ei jäta kasutamata Katrin Lust, kelle «Kuuuurija» jätkab endises mahus.

Raskel ajal oma abistava käe sirutab jätkuvalt ka «Kodutunne», kel on õnnestunud peresid filmida piisavalt etteulatuvalt, nii et koroona hirm nende heategusid liiga hullusti ei takista.

Televaatajate rõõmuks on ka kõik selle hooaja «Karvased kosilased» juba varasemalt «purgis» ja neile õnnestub meil kuni mai lõpuni kenasti kaasa elada. Nii rõõmsas olukorras kahjuks ei ole «Pilvede all» fännid, kelle jaoks armastatud sari jääb sel kevadel mõnevõrra lühemaks.

Endises mahus jätkavad ka lemmiklooma sõprade saade «Lemmikute lemmik» ja «Tuhat tervist», kus jagatakse rohkelt vihjeid ja nõuandeid, kuidas hetke olukorras tervisele mõeldes toimetada ja kuidas end hoida sel keerulisel ajal. Sel laupäeval läheb eetrisse ka viimane «Dr. Vassiljev», kes naaseb jälle ekraanile loodetavasti sügisel.

Seiklusfilmi sõprade rõõmuks näidatakse aprillikuus kõiki Harry Potteri episoode, neid näeb laupäeviti nii Kanal 2s kui ka Kanal 11s.

Pikka meelt ja rõõmsaid hetki teleri taga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles